Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba: -výrobky z PE fólií -igelitové tašky s potiskem na přání zákazníka -fólie, sáčky, tašky s osmibarevným tiskem. Potisk: -tisk na materiály POLYETYLEN, MIKROTEN. SLOBAG Motor - 4kolky Zlín. Prodej a servis: -motocyklů, 4kolek Polaris a skútrů Peugeot, Capirelli, Kymeo Regionální zastoupení - POLARIS, ARCTIC CAT, KAWASAKI, ...

Jaroslava Veselá provozuje v Soběslavi kamennou prodejnu s cukrářskými potřebami a pomůckami. Dále provozuje i e-shop s cukrářskými potřebami. V sortimentu najdete: - cukrové zdobení na dorty - zákusky a jiné pochoutky - potahovací a modelovací hmoty - speciální dortové svíčky - výslužkové a dárkové krabičky - obrázky z jedlého papíru, ...

Výroba, maloobchod: -dřevo -palubky -stavební řezivo. Dřevoobchod: -jehličnaté řezivo, stavební, truhlářské a hoblované. Listnaté řezivo, palubky obkladové, podhlahové lišty. OSB, dřevěné obaly, přípravky na ochranu dřeva, lazury na dřevo.

Tiskárna, výroba: - ofsetový tisk - digitální velkoformátový tisk - digitální malonákladový tisk - luxusní papírové tašky - razítka - grafický design.

Truhlářství. Výroba - pádla - ribstole - přepravní obaly "CASE".

Specialista na lepení s produkty 3M - eshop, kamenná prodejna. Produkty - ochranné pomůcky, brusivo, samolepicí suché zipy, lepicí a izolační pásky, lepidla, autokosmetika, ochranné fólie, suché zipy, tmely a lepidla, produkty 3M. Nabízíme také zakázkovou výrobu výseků z lepicích pásek a suchých zipů.

Knihařství a kartonáž: - knihařstvi - pořadače lamino kroužkové - pořadače pákové - pořadače firemní a zakázkové katalogy s plnobarevným tiskem - pořadače z recyklovaných materiálů - pořadače plastové z PVC materiálů včetně potisku sítem - ostatní výrobky z PVC fólií - výroba všech druhů pořadačů s reklamním a firemním tiskem.

Výroba: - dřevěné kazety, krabičky.

Distribuce a prodej obalových materiálů - kartonových krabic klopových a výsekových - krabice, kartonové proložky, obálky - balící papíry - plastové sáčky, fólie a obaly. Provozovna a výdejní místo: Komplexmat s.r.o. Květnová 1941 250 01 Brandýs nad Labem

Výroba a prodej hákových kontejnerů: - kontejnery Avia, Abroll, Liaz, Multicar - zakázkové kontejnery - komponenty na kontejnery - technologické palety - ocelové bedny - CNC pálení laserem, plasmou a autogenem - CNC ohýbání a ohraňování.

Výhradní dovozce nádob SULO. Prodej, e-shop - plastové popelnice - plastové kontejnery - odpadkové koše - kompostéry.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy Služby: - reklamní činnost - výroba kartonové obaly - výroba textilních výrobků pro potisk - výroba konfekce pro reklamní účely

A.A. Potištěné lepicí pásky s.r.o. je dodavatelem obalových a reklamních materiálů. Nabízíme: - kompletní sortiment lepicích pásek včetně jejich potisku - výroba samolepicí (polypropylenové PP) pásky s potiskem - potištěné lepicí pásky - ohraničovací nelepivé pásky - běžné obalové lepicí pásky - krepové (nebo maskovací) lepicí pásky - ...

Výroba, prodej: - obalový materiál - LDPE fólie, odpadní pytle, sáčky - stretch fólie - bublinková fólie - pásky Recyklace plastů.

Bednářství. Výroba: - koupací kádě, sudy.

Výroba obalů z hladké a vlnité lepenky, puzzle, leporela, pohlednice, papírové sáčky, katalogy, kalendáře.

Prodej: -nádoby, kontejnery, popelnice na komunální odpad -olejové hospodářství -separovaný odpad -vařiče, grily, zahradní a bytová topidla.

Dodávka - dýchací přístroje vzduchové a kyslíkové : - přístroj s ocelovým lahvovým zásobníkem 5 a 7l SATURN S7 - únikový záchranný přístroj s lahvovým zásobníkem 2l SATURN S2 - záchranářský kyslíkový přístroj pro rychlou záchrannou i leteckou službu SATURN OXY Výroba - ochranné pomůcky - dýchací přístroje vzduchové a ...

Společnost D.P.S. spol. s r.o. je výrobce betonových tvárnic pro stavebnictví. Dodáváme bednicí, úsporné, betonové, škvárobetonové zdicí tvárnice i šalovací tvárnice. V oboru máme dlouholetou tradici. Výroba betonového stavebního materiálu: - tvárnice bednicí, úsporné, pilířové - tvárnice betonové, škvárobetonové - šalovací tvárnice - ...

Výroba, prodej: -sáčky -pytle -fólie -hadice.

Pila, pilařská výroba: -hranoly, prkna, fošny jehličnaté -prkna fošny dub, buk -vodovzdorné překližky -bednící dílce -obaly, palety, přířezy -palubky -řezivo jehličnaté a listnaté -dveřní prahy -plotové dílce -kompletní oplocení -okrasné květníky.

Výroba obalů z vlnité lepenky - lepené, šité, tejpované nebo skládané papírové obaly.

Výroba, dřevovýroba, prodej: -dřevěné přepravní palety, dřevěných palet -dřevěné obaly -přepravní obalové bedny, klece, palety, kazety, proklady, zarážky, rohože, přepravky -lešenářské podlážky -výrobky na zakázku dle požadavků.

Maloobchod, prodej: - dřevěné pelety - dřevěné brikety - palivové dřevo.

Výroba, velkoprodej: -mechanické bezfreonové rozprašovače jednočinné: -běžná kosmetika: -laky na vlasy, dezodoranty, osvěžovače vzduchu -drogistické zboží: -postřiky, pesticidy, prostředky pro čištění skel, antistatické prostředky -autokosmetika: -prostředky proti rosení skel, leštící prostředky, rozmrazovače.