Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Obalový materiál prodej a dovoz. Máme pro Vás. - pytle papírové, jutové, odpadové, protipovodňové - plachty - výstražné a lepicí pásky - papír, utěrky, ubrousky, toaletní.

Výroba: - papír a komplexy z papíru pro obalové účely

Výroba: - obalové materiály z hladkých lepenek - obalové prostředky z mikrovlny nebobednových lepenek.

Výroba: -kartonáž: -expediční obaly z lepenek strojních -mikrovlny -třívrstvé a pětivrstvé lepenky -výseky: -reklamní obálky -skládačky dle požadavku zákazníka -technicky náročné výseky -potahovaná kartonáž: -průmyslové výrobky -luxusní kartonáž, kazety na archivní vína, víno, společenské a dětské hry, puzzle -kazety z ...

Lepící materiály: - lepící pásky jednostranné pěnové - lepící fólie technické a telefonické - textilní pásky - lepící pásky oboustranné - butylové pásky - silikonový papír - ISO 9001:2008.

Výroba a prodej obalů: - komůrkové desky Akylux - kartonové obaly a krabice.

Pila. Výroba: -dřevěné palety, stavební řezivo, přepravní bedny, IPPC, přepravní obaly. Výkup palet EUR. Dodávky, prodej řeziva - hranoly, desky, střešní latě, střešní vazby, krovy, výkup dřevěné kulatiny.

Výroba folie BOPP, PE bez potisku i s tiskem.

Výroba a prodej: - palety - dřevěné obaly. - EUROGITTERBOXY - bedny MARS - KLT.

Výroba a dodávky: - velkoobjemové balení - kartonové obaly - plastové obaly - kartony - kartonové obaly - plastové palety - vratné systémy balení - tray pak - sleeve pak.

Výroba plastových obalů pro různá použití.Průmyslové obaly, reklamní tašky, obaly pro mražení potravin, atd.

Velkoobchod, prodej: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0, 5%, balení 15kg nebo big-bag - palivové dřevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpalovače. Doprava zdarma pro Zlínský kraj.

Maloobchod, velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - pracovní rukavice jednorázové, neprožíznutelné, proti mrazu, atd - jednorázové zástěry, rukánvíky, kuchařské čepice Velkoobchod - jednorázové nádobí, obaly pro restaurace, fastfoody, občerstvení, catering E-shop - obaly pro gastronomii - ochranné pracovní pomůcky ...

Obchodní zastoupení TORK, KATRIN, CORMEN, VALTECH TORS, DRUCHEMA, SEVEROCHEMA. Autorizovaný distributor SCA HYGIENE PRODUCTS, AFH TISSUE, MA-FRA (MAFRA), KROLL. Velkoobchod, maloobchod: - hygienické systémy: - pro nemocnice, školy, úřady, hotely, restaurace, kuchyně - zásobníky mýdel, dávkovače, papírové ručníky, toaletní papír - ...

Prodej, výkup: - europalety - dřevěné palety - palety, krovy, latě, prkna, ploty a pergoly - obalový materiál - fólie

Zakázková výroba - dřevěné transportní obaly, palety a klece

Prodej - řezivo Prodej - palety Prodej - mobilní oplocení do obory

Výkup a prodej palet, gitterboxů a plastových přepravek. Zajištění výroby, výměny a opravy palet.

Výroba: - papírové tašky a obaly - potisk tašek - krabice na pizzu - krabice na víno - papírové tašky s plochými vlepenými oušky sulfátové

Dodávka - plastové láhve, kanystry, tuby - lahvové uzávěry a záklopky - kosmetické obaly - kosmetické kelímky - plastové dózy, kelímky - smrštitelné etikety - pojistné garanční kroužky

Výroba, velkoobchod, prodej: - obaly -obalové materiály pro potraviny i průmysl - náhradní plnění

Nabízíme výrobu a prodej průhledných i barevných obalů na potraviny a cukrovinky.

Dodavatel alobalů, potravinových folií a dalších obalových produktů pro další prodej. V katalogu máme. alobal, potravinové folie, odpadkové a úklidové pytle, papír a sáčky na pečení a hliníkové misky a filtry.