Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba: - kartonové obaly s průhlednými okny - velkoplošné kartonové obaly - obaly z lepenky - tvarované kartonové obaly BodyBox - prodejní a reklamní stojany - prodejní poutače.

Dodávka - ochranné pracovní pomůcky Dodávka - mycí a čistící prostředky - papírová hygiena utěrky, ručníky Dodávka - úklidové stroje - technika pro úklid budov Internetový obchod - mycí a čistící prostředky - papírová hygiena (ručníky, utěrky, ...) - ochranné pracovní pomůcky - ...

Výroba, prodej, oprava: -dřevěné palety. Provozovna: Helvíkovice

Výroba a prodej vázacích a obalových materiálů: - výroba drátů - ocelové pásky - vázací dráty černé, ZN - spony pro páskování - stretchové, bublinkové folie - ochranné rohy a papírové hrany Výroba papírových ochranných hran Výroba drátů do lisů PP pásky PET pásky PES pásky vlnitá lepenka

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -kartonáž -dřevovýroba

Výroba a prodej gastronomických obalů: - ploché papírové sáčky s potiskem - alobal - frischfolie - ubrousky - 1 vrstvé bílé - ubrousky - 1 vrstvé bílé s potiskem - tašky HDP.

Ochranné plastové prvky KAPSTO® přímo od výrobce, značky K-TECH®, FAMAC®, TEKU®: -krytky a zátky na trubky -záslepky na hydraulické hadice, koncovky a šroubení -lamelové zátky jäklů (čtvercové, obdélníkové, kruhové) pro výrobce nábytku -přírubové krytí (armatury, potrubí) DN 10 - DN 400 -maskovací krytky a zátky pro lakovny odolné teplotám až ...

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Výroba: - dřevěné přepravní palety - podlážky na lešení, hranoly, prkna a fošny. Prodej: - paletové přířezy - plotové tyče, tesy a přířezy na lavičky.

Prodej - sáčky na PP UNIVERSAL Prodej - svíčky a dekorace, bytové doplňky - matrace, postele E-shop - prostěradla - povlečení - ručníky, župany, předložky - polštáře, přikrývky - matrace, postele - záclony, metráž - sedáky a podušky - utěrky, chňapky - květináče - glazované a plastové ...

Výroba: - obaly z kartonu a lepenky - přepravní obaly - krabice z lepenky.

Výroba a prodej: - gastronomické obaly.

Výroba: -papírenské výrobky -krabice -krabice pro potravinářský průmysl -kancelářské potřeby -lepidlo TAPOZA(ochranná známka).

Prodej: - kancelářské potřeby - tiskopisy - laminovací stroje - školní potřeby - skartovací stroje - obalový materiál - plastové kelímky - papírové tácky - úklidové prostředky.

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - obalové materiály: - bublinkové fólie - stretch fólie - ruční, strojní, PIU - bublinkové pytle, obaly - LDPE, HDPE pytlů - malá kartonážní výroba - kartonové ochranné rohy. Služby: - kompletace výrobků - svařování impulsní svářečkou.

Pila.Pilařská výroba. Dřevovýroba: - dřevěné palety - řezivo.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Výroba vonného balicího papíru z pravých bylin a koření. Výroba: - balící papír - dárkové tašky - obaly na víno - paravány - nástěnné aplikace - jídelní lístky. Výrobky jsou vyráběny patentově chráněnou technikou PLANT SCATTERING.

Servis pro obalovou techniku. Návrhy, konstrukce: - obalové materiály, obaly - vzorky, makety. Výroba: - vysekávací nástroje - lasery - kartonáž, kartony.

Firma se zabývá dovozem a zastoupením obalových materiálů pro farmaceutický a potravinářský průmysl. Sortiment: - obalové sklo - plastové a hliníkové uzávěry - fólie a papírové skládačky.

Výroba, prodej: - obalový materiál: - sáčky, tašky, pytle, fólie - úklidová drogerie - hygienické potřeby.