Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba: - kartonáž. Výroba a prodej obalového materiálu z papíru. Sídlo: Mlýnská 326/13 Brno-střed

Pila. Pilařská výroba: - stavební řezivo (hranoly, latě, prkna, fošny) - truhlářské řezivo (syrové, vzduchosuché, sušené) - zakázkové řezivo (krovy, palisády, pergoly) - impregnace dřeva - pořez kulatiny - atypické dřevěné obaly, palety pro přepravu. Výkup kulatiny.

Rajapack patří k francouzské obchodní skupině Raja Group, která už více než 50 let nabízí obalové materiály v nejlepší kvalitě. RAJA se svými téměř 800 zaměstnanci v Evropě vytváří roční obrat 220 miliónů eur. Tím představuje skupina Raja evropskou jedničku v katalogu obalů. Tisíce produktů na skladě a online. Krabice, kartony, fólie, bublinková ...

pilařská výroba výroba stavebního řeziva impregnace řeziva tepelné ošetření řeziva ISPM výroba palet a přepravních beden na zakázku

Výroba: - plastikové obaly - PET, PE, PP, PVC, ABS folie - blistry včetně potisku a kompletace - vysokofrekvenční svařování - vakuové tvarování. Znalecké posudky. Tržní ceny nemovitostí.

Prodej dřevěných, slunečnicových a agro pelet, dřevěných briket, RUF briket, obalové materiály z LDPE aHDPE folie. Prodej palet. Export a import, zprostředkování prodeje v rámci EU. Stavební činnost, zednictví, izolace spodních staveb a plochých střech.

Výroba a prodej aseptického obalu na veškeré tekutiny. Velkoobchodní prodej vín a nabídka výčepních zařízení.

Výroba a prodej: - papírové voštiny - lisované papírové rohy - fixboard produkty - fixboard palety - fixboard boxy.

Výroba, prodej, maloobchod: - obalové materiály - lepenka.

Výroba - polystyrénové lišty a doplňky - polystyrénová drť Výroba - polystyrénové obaly Tepelné izolace Výroba - polystyrénové lišty a doplňky Výroba - 3D loga

Dovoz plastových a papírových obalových materiálů

Výhradní zastoupení pro prodej silně redukovaných PE fólií VERPALIN. Prodej, internetový prodej: -sáčky -paletizační pytle a vázací pásky -obaly -foli -balicí stroje.

MATAPA, Jižní Čechy - polygrafická výroba. Výroba, potisk a prodej papírových tašek : - luxusní papírové tašky - strojní papírové tašky s vlepenými uchy - dárkové papírové tašky - dárkové krabičky - dárkové obaly - výroba vzorků na dárky.

Služby: - exportní balení - balení pro export - prodej dřevěných a papírových krabic - celní služby - zajištění přepravy

Výroba: - mléčné filtry - netkané textilie a PE fólie pro zahrádkáře, zahradnictví a zemědělce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej. Zadání, návrh, vývoj: - výseky - výlisky - přířezy - tvarovky - vrstvení - laminace - antistatická - konduktivní - samolepící - nehořlavá úprava. Technické pěny a plasty.

Pořez - kulatina Výroba - EUR palety, jednorázové palety Prodej - nejlepší ceny Zemní práce smykem řízeným nakladačem CAT 226b Sečení trávy

Výroba: -sáčky, tašky, pytle, fólie a další výrobky z polyethylenu a mikrotenu.

Firma PERGAMENKA-PRAHA s.r.o. patří k nejvýznamnějším českým výrobcům papírových obalů. Navazuje na dlouholetou tradici výroby papírových obalů v České republice. Výrobní program je zaměřen na produkci obalů určených pro balení sypkých potravin a materiálů, jako jsou mouka, cukr a rýže a dále maltové směsi, sádra a pojidla.

Výroba: -nosné ocelové konstrukce -radiátory -kryty radiátorů -ocelové palety -držáky všech druhů -balkonové konstrukce -dřevěné palety -obalové bedny.

Komplexní servis v oblasti paletového hospodářství. Pronájem palet CHEP. Palety rozměrů 800x1200, 600x800, 400x600 a 1000x1200 mm