Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
SLUŽBY : - průmyslové balení - balení technických výrobků - exportní balení včetně nakládky, fixace na přepravních prostředcích a kontejnerech - přepravní a ochranné balení. PRODEJ DODÁVKA : - obalové materiály a stroje - vázací a upevňovací technika - svářečky fólií - vysoušedla, indikátory - páskovače - spony. VÝROBA, PRODEJ ...

Výhradní zástupce firmy Bericap. Výroba, prodej: - plastové uzávěry - uzávěry potravinářské - uzávěry technické, podle typu obalu

Pila. Výroba: -dřevařská -stavební řezivo -krovy -tesařská -palety. Doprava: -nákladní -přeprava dřeva.

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

Výroba z hliníku: -vodní, olejové a vzduchové chladiče -celohliníkové expanzní nádoby -palivové, olejové, vodní a jiné nádrže.

Výroba a prodej: -plastové a papírové obaly pro potravinářský průmysl a domácnost -kelímky -pohárky -víka -tácky -talíře -plastové příbory -folie.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Skladové a přepravní plastové boxy: -stohovací boxy -regálové a skladové boxy -prostorově úsporné boxy -paletové boxy -přepravní podvozek -uzamykatelné boxy -ESD-produkty -plastové palety -kbelík s víkem -přepravní bedny na láhve -příslušenství.

Zakázková výroba vakuově tvarovaných obalů a dílů: -přepravní palety plastové -spotřební obaly -transportní obaly -plastové podesty -posuvné blistry -zaklapovací krabičky -obaly na software, audio, video.

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...

Velkoobchod: - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Výroba, opravy a prodej dřevěných palet je hlavní činností společnosti. Dřevěné obaly - palety, bedny, řezivo, palivové dřevo, piliny, štěpka a materiál dle přání zákazníka. Dřevěné palety standartní i atypické. Možnost ošetření dle IPPC ISPM 15.

Výroba, prodej: -dřevěné palety -zpěvňovací rámky.

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Kartonážní výroba. Výroba: - dutinky - cívky - vstřikování plastů.

- výroba palet dřevěných, pořez kulatiny, prodej palivového dřeva

Velkoobchod s obalovým a kancelářským zbožím. Obalový materiál. Hygienické zboží.

Výroba dřevěných obalů a palet.

Výroba: - polystyren, polypropylen - polyethylenové pěnové tvarovky - plastové díly pro automobilový průmysl.

Velkoobchod, e-shop: -obalový materiál. -sáčky, tašky, fólie, balící papír. -dortové krabice, plastové nádobí. -kancelářské potřeby. -úklidové potřeby, drogerie.

Výroba termosáčků a chemických obnovitelných ohřívačů. Tisk textilních etiket.

MADOM Výroba: - sáčků na přepravu akvarijních ryb.

Nabízíme: -kompletní servis zásobování vaší organizace, školy, úřadu či firmy. Dodáváme: -kancelářské potřeby -papíry -tonery, cartridge a pásky -školní potřeby -drogerie, hygiena, úklid, obaly -tiskárny a kopírky -pořadače a desky -razítka Trodat -potisk reklamních předmětů -prezentace -občerstvení, pohoštění ...

Výroba: - kovové transportní palety - kovové skladovací palety.