Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
- výroba palet dřevěných, pořez kulatiny, prodej palivového dřeva

Velkoobchod s obalovým a kancelářským zbožím. Obalový materiál. Hygienické zboží.

Výroba dřevěných obalů a palet.

Výroba: - polystyren, polypropylen - polyethylenové pěnové tvarovky - plastové díly pro automobilový průmysl.

Velkoobchod, e-shop: -obalový materiál. -sáčky, tašky, fólie, balící papír. -dortové krabice, plastové nádobí. -kancelářské potřeby. -úklidové potřeby, drogerie.

Výroba termosáčků a chemických obnovitelných ohřívačů. Tisk textilních etiket.

MADOM Výroba: - sáčků na přepravu akvarijních ryb.

Nabízíme: -kompletní servis zásobování vaší organizace, školy, úřadu či firmy. Dodáváme: -kancelářské potřeby -papíry -tonery, cartridge a pásky -školní potřeby -drogerie, hygiena, úklid, obaly -tiskárny a kopírky -pořadače a desky -razítka Trodat -potisk reklamních předmětů -prezentace -občerstvení, pohoštění ...

Výroba: - kovové transportní palety - kovové skladovací palety.

Zámečnictví. Výroba klíčů. Broušení nožů a nůžek. Otevírání bytů, zámků, trezorů. Montáže, opravy a prodej: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky - průmyslové zámky - nábytkové zámky - ...

Výhradní dovozce do ČR parotěsné fólie a paropropusné fólie MARSOL, distributor reflexní parotěsné fólie PAROFOL, distributor stavebních fólií a polorukávů, střešní fólie, malířské fólie, stretch fólie, samolepící pásky, nářadí.

Pila Zákopanka: - výroba a prodej trámů, fošen, latí a prken - pořez jehličnaté i listnaté kulatiny do délky 8, 5m půměr 50cm - hoblování trámů, fošen, latí a prken - výroba palet Truhlářství, truhlárna. Drobné dřevostavby

Prodej, velkoobchod: -tuhá paliva: -koks, černé uhlí, kaly, dřevo (dříví) -biopaliva-dřevěné brikety a pelety. -štěrkopísek -okrasné valouny -písek -propanbutanové láhve. Sídlo: -Masarykovo nám. 6/5, Karviná. Pobočky: -Stonava, tel.:596325577; 604420959 -Český Těšín, tel.: 558732161; 604640959.

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Výroba: - potištěné kartonážní výrobky - dortové krabice, pizza krabice -podložky pod dorty, obaly na hranolky - svatební košíčky. Výroba: - papírové tácky, talíře a misky.

Balící služby: - balení tiskovin. Výroba: - nárazuvzdorné obálky, - bublinkové sáčky různých velikostí.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -obalové materiály. -sáčky, fólie, kelímky. -hliníkové podnosy. -ubrousky, rozetky. -lampióny, konfety. -kancelářské potřeby. -hygienické potřeby: -papírové ručníky. -jednorázové rukavice, pokrývky hlavy.

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Výroba: -kartonáže: -krabice -přepravní obaly -lepenka -vlnitá lepenka -včetně potisku.

Výroba, dodávka, prodej: - pytle na odpady - obaly pro obchodníky tašky, sáčky, potravinářské fólie - sáčky do koše - zipové sáčky - sáčky na psí exkrementy

Velkoobchod, prodej: -papír -kancelářské potřeby -školní potřeby -obalový materiál (MI sáčky, tašky, potravinové folie, obalové folie, lepenky)

Výroba forem, obalů a vakuové tváření plastů.

Výroba: - lepenka - vlnitá lepenka - obaly z vlnité lepenky - krabice a další výrobky z vlnité lepenky. Sídlo firmy: - Bruntál, náměstí Míru 6.