Pro balení produktů a ochranu prvků se používají plastové obaly a fólie. Klasické i zipové sáčky a pytle, bublinkové, hydroizolační a průtažné fólie, agrofólie, parotěsná ochrana a mnoho kvalitních umělohmotných výrobků v sortimentu výrobců i dodavatelů.

Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Plastové výrobky a obaly pro různé použití vyrábí firma Centroplast, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště. Dodáváme po celé ČR. V naší nabídce najdete přes tisíc typů produktů. Od plastových pytlů přes zip sáčky, bublinkové, smrštitelné a vícevrstvé fólie až po hadice, polohadice a mnohé další. Ve velmi krátké době také vyrobíme různé variace ...
Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Dodavatel, velkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólie LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepící pásky, vázací pásky, kartonové výrobky.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál, obaly -papírové sáčky 0, 5 až 5 kg - tašky, pytle z PE - sáčky HDPE - potravinářské přířezy, fólie - zakrývací fólie - lepící pásky - etikety - nápojové kelímky - nádobí na jedno použití.

Společnost NEXT-ON Group a.s. je specialistou v oblasti průmyslového mytí a doplňkového čištění vratných obalů, a to jak v automobilovém průmyslu, tak i mimo něj. Můžeme Vám nabídnout služby při mytí boxů, obalů, přepravek, paletových vík či blistrů. Jsme jediné zařízení v České Republice a na Slovensku, které je schopno průmyslového mytí MAXI ...

Prodej, výroba: - sáčky - speciální sáčky - pytle - PE fólie - lepící pásky.

Výroba, potisk: - tašky papírové, textilní, laminátové, igelitové.

Výroba, prodej, velkoobchod: - průmyslový a dárkový materiál.

Zajistíme Vám velkoobchodní a maloobchodní prodej a dodávku: - ruční páskovací a balicí strojky na plastovou a ocelovou pásku, na plastovou pásku, na ocelovou pásku - stroje na balení folií - horizontální a vertikální - uzavírání kartonů - poloautomaty na PP pásku - vysokovýkonné automatické páskovací a balící linky - dávkovače a ...

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Import, prodej: - přísady pro zpracování masa a uzenin: - kutrovací přípravky, nástřikové látky, emulgátory, chuťové přípravky - viskózová folie REGICEL-balení uzenin. Import, dodávka, montáž, prodej-zakázkový, objednávkový: - potravinářské stroje a zařízení - formy pro masnou výrobu.

Firma Semperflex Optimit s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej hydraulických a průmyslových hadic v celé České republice a v zahraničí. Mezi naše další služby se řadí také výroba a prodej pryžových desek a fólií. Výroba, velkoobchod, prodej: Hydraulické hadice - vybrat si můžete kompaktní nebo ovinované hadice, které jsou určeny především pro ...

Výroba, potisk, prodej: - polyetylénové tašky-LDPE - HDPE sáčky - průmyslové fólie, obaly - role HDPE tašky - trhací HDPE sáčky - fixační fólie, ruční - balící papír - papírové sáčky - celofán, stuhy - toaletní papír - papírové kapesníčky - ubrousky - vata, dětské pleny, dámské vložky. Velkoobchod: - obalový materiál.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Výroba, velkoobchodní prodej: - tepelně izolační a obalové materiály EKOflex z pěnového polyetylénu - trubice - šňůry - pásy - desky - dilatace - přířezy - sáčky - PET folie (fólie).

Výroba: - velkoobjemové vaky BIG BAG

Prodej: - hutní materiál - obalový materiál, folie Kovovýroba: - obrábění - soustružení, vrtání, frézování, závitování - práškové lakování

Výroba-plastové a pryžové výrobky: - obaly pro farmacii, potravinářský a kosmetický průmysl - technické výlisky pro další průmyslová odvětví. Výrobky. - láhve, dózy, víčka a jiné.

Výroba: - plastové výrobky: - vstřikování plastů do hmotnosti 32g včetně výroby forem - spona k pracovnim kalhotám - plastová podložka pod dlažbu - nůž travní sekačky - stěnové průchodky pro prostupy potrubí, kabelu stěnami. Práce: - izolace proti vodě (hydroizolace) - izolace proti ropným látkám, chemikáliím - ...

Výroba, dodávka, velkoobchod, prodej: - stretchové fólie (LLDPE) pro ruční i strojní paletové balení zboží - tepelně smrštitelné fólie (LDPE) pro skupinové balení zboží - překrývací fólie (PE) - lepící (samolepící) a vázací pásky - průtažné (stretchové) folie - stretchfilm (ruční, strojní, jumbo role) - překrývací fólie - ...

Činnost - instalace autofólií - montáž autofólií - tónování skel, celopolepy.

Prodej, maloobchod: - těsnění, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - nářadí - pryžové desky - plsť - technické tkaniny a další. Společnost navazuje na tradici společnosti ŘEMPO.

Distributor papíru pro polygrafii, kancelářských papírů a obalových materiálů

Glabasnia Marek Velkoobchod, prodej, distribuce: - obaly - obalový materiál - tašky - sáčky.

Prodej: - biologicky rozložitelné výrobky - kompostovatelné sáčky a kontejnerové vložky, nákupní tašky, pytle pro zahradní odpad, sáčky pro psy, biologicky rozložitelná zemědělská fólie.