Deufol Česká republika s.r.o.
OBALPLAST Smrčí s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Firma POLYPLAST, s.r.o.je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009 Výroba a montáž stavebních výplní, výplně, zakázková výroba plastových profilů, REHAU-dle přání zákazníka 5-6ti komorový, 2-3 křídlé, kování-ROTO celoobvodové NT: -plastová okna -vchodové a balkonové dveře -dělící stěny, stěna -výkladce, rolety, roletový nadokenní prvek, ...

Výroba, prodej, dovoz: -obaly z vlnité lepenky -kartony z vlnité i strojní lepenky -kartony z třívrstvé, pětivrstvé i strojní lepenky -přepravní obaly bez potisku i obaly s potiskem -dvoubarevný flexotiskový tisk -tvarový výsek dle požadavků zákazníka -obaly pro dárkové balení, na víno -proložky, mřížky různé rozměry -uplatnění ...

Vínobal. Výroba, prodej: -luxusní obal -dárkový obal, obaly na víno, vína -dárková bednička na víno -kazeta na víno -materiál dřevo, různé tvary.

Zámečnictví, zámečník, zámečnické práce, kovoobrábění, kovovýroba. Sváření, svářečské práce. Výroba: -svařované ocelové konstrukce -nerezové, železné nádrže, šachty.

Prodej, distribuce autofólie, autofólií. Proti sluneční a bezpečnostní folie. Instalace, montáž okenních fólií, proti slunci. Přes tmavší typy folií není vidět vybavení vozu a věci uložené uvnitř. Poskytují soukromí. Zvyšují pohodlí a koncentraci. Snižují riziko oslnění. Při rozbití, drží sklo pohromadě a zabraňuje pořezání. Rychlá ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odpadní potrubí, příslušenství -podlahové krytiny (všechny typy podlahovin) -lepidla -laky -stěrkové hmoty -fólie PE, tašky, plachty PE -hadice, automobilové hadice. Zastoupení firmy SEMPERFLEX OPTIMIT s.r.o. Sklad: -Žerůtky, č.64, tel.:515 255 616; 603 310 663.

Zámečnictví,zámečnické práce,zámečník. Výroba,výrobky z nerezu. Tank,tanky z nerezu. Zpracování nerezi. Nerez nádoby,nádoba pro vinaře.

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Zemědělská výroba: -živočišná-chov prasata. Výroba citronové šťávy, šťáva a sirupy. Výroba uzeniny. Zpracování plastů -výroba obalů na bytovou chemii a kosmetiku.

datum zániku: 27.5.2013 Výroba, prodej: -dárkové bedničky, bedna, kazety na láhve, víno, čaj -přepravní box, stojan, nosič, kazeta -pergoly, altánky, altánek

-Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček)