Deufol Česká republika s.r.o.
OBALPLAST Smrčí s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Výroba: - reklamní a dárkové papírové tašky

Pila. Výroba: -dřevěné palety, stavební řezivo, přepravní bedny, IPPC, přepravní obaly. Výkup palet EUR. Dodávky, prodej řeziva - hranoly, desky, střešní latě, střešní vazby, krovy, výkup dřevěné kulatiny.

Výroba: - kartonáž z vlnitých lepenek - výroba obalů z třívrstvé, pětivrstvé lepenky - krabice, skladačky, proložky a mřížky - zakázková výroba obalů dle požadavků zákazníka - výroba dle katalogu FEFCO nebo výkresů zakazníka - možnost potisku - malé serie od 200 ks

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Výroba: - poštovní schránky, emblémy - domovní štítky.

Výroba, zpracování: -obalů, obaly z pěnového polystyrénu, pěnového polypropylénu.

Velkoobchod, prodej: - gumárenské výrobky - gumárenské směsi - autokoberce na všechny typy osobních a užitkové automobily - vytlačované profily - plastové výrobky - TPE produkce - ochranné masky pro civilní a vojenské užití - technická pryž

Výroba - polystyrénové lišty a doplňky - polystyrénová drť Výroba - polystyrénové obaly Tepelné izolace Výroba - polystyrénové lišty a doplňky Výroba - 3D loga

Výroba: - mléčné filtry - netkané textilie a PE fólie pro zahrádkáře, zahradnictví a zemědělce.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Obalový materiál: - bublinkové obálky - stretch folie - bublinkové fólie - lepící pásky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - lepící pásky (polypropylenová balící, maskovací, hliníková, pokovená, lepící bandáž, oboustranná, spojovací, univerzální) - obalový materiál - rychlozavírací sáčky - stretch folie (smršťovací a obalovací fólie).

Výroba: - překližkové bedny - podložky - atypické palety pro lodní, leteckou a kamiónovou dopravu.

Výroba, prodej: - řezivo - palety - letní posezení - dřevěné ploty.

Výroba, prodej: - plastové zátky a uzávěry na láhve - kryty na elektrovýrobky - krabičky na šperky - plastové výrobky na zakázku.

Kartonáž. Výroba: - karton, kartonové mřížky, proložky. - vlnitá lepenka, kartony.

Maloobchod, prodej: - papírenské potřeby - kancelářské potřeby - archivační boxy - datová média a doplňky pro PC - mikroténové tašky, pohárky, tácky, špejle, ubrousky, toaletní papír, utěrky - psací potřeby - sezonní zboží. Velkoobchod: - Valašské Meziříčí, Kouty 034 - tel.: 571612224; obchod@trcalek.cz.

Výroba, prodej: - dárkové obaly a krabičky - krabičky jsou vyráběny z kvalitních plastů a papíru (plastové a papírové krabičky) - pro zlaté, stříbrné šperky, mince, medaile, hodinky, kravatové spony, reklamní, dárkové předměty - předkládací plata, aranžérské prvky. Na zboží nabízíme potisk Vašeho firemního loga. Internetový obchod ...

Výroba, prodej - dřevěné přepravní obaly, palety, bedny

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Pěstitelské pálení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků