Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Prodej, maloobchod: - kancelářské potřeby - originální i alternativní tonery - xerografický papíru.

Dodávka, prodej: - učební pomůcky - tiskopisy pro školy.

Distribuce, prodej, velkoobchod, velkosklad, výroba: -papírová hygiena BIG SOFT -hygienické kapesníčky -kosmetické kapesníčky -kuchyňské utěrky -toaletní papír -papírové ubrousky -rozetky -dámská hygiena PAMELA -hygienické vložky -menstruační tampony -výrobky z vaty A VATA -hygienická vata skládaná -vatové tyčinky -kosmetické a ...

Prodej, maloobchod, e-shop: -papírové vystřihovánky letadel, lodí, staveb a aut

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - kancelářská technika

Prodej zaručené léčivé světlo, biolampa. Léčba světlem.

Maloobchod, prodej, eshop: -malířské potřeby -papírenské zboží -psací potřeby -dárkové sady

Výroba, e-shop: - svatební oznámení - pozvánky - jmenovky - pozvánky ke stolu

Prodej -b ambusové oblečení pro děti i dospělé. Hebké, příjemné, vhodné i pro atopiky, antibakteriální a tepelně stabilní. Látkové pleny pro děti.

Výroba, prodej, maloobchod, eshop: -originální dárkové přání s použitím přírodních materiálů -přáníčka s pečetí -imitující ohořelé pergamenové svitky -obálky s pečetí

Kompletní servis pro mateřské školy a základní školy. Distribuce, prodej: -školní a předškolní materiály - výtvarných, kreslicích, školních pomůcek: -barvy, pastelky, papíry, lepidla, tvarovací hmoty -dekorace -označení tříd -výukové tabule -hry, stavebnice -razítka. Grafické služby. Chráněná dílna.

Prodej, e-shop: - tapety Služby: - malířské - tapetářské

Prodej krmiva pro psy a kočky. Chovatelské potřeby. E-shop.

Hostinská činnost. Pekařství, cukrářství.

Pedikúra, manikúra Provozování solária Kosmetika

Velkoobchodem s papírenským, kancelářským a drogistickým zbožím

- Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Poskytování služeb pro rodinu a domácnost. - Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod

Ruční výroba luxusních pozvánek a oznámení, gratulačních a děkovných karet, menu, menovek, zasedacích plánů, dárků pro hosty a různých doplňků, při příležitosti svatby, křestu, promoce, jubilea, narozenin, plesů, firemních akcí, atd.

Prodej, maloobchod: - papír - školní a kancelářské potřeby.

Velkoobchod kancelářské a školní potřeby: -kompletní sortiment kancelářské zboží pro firmy a prodejny. Výroba: -kartonáže rychlovazače, odkládací mapy, pořadače, spisové desky a další papírenské zboží -knihařské práce, výseky, kašírování a zakázkové práce -výseky papíru, lepenky do formátu B2 -balení do smršťovací fólie. Kooperační a ...