Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: - papírenské zboží - mapy turistické - automapy - plány měst - školní atlasy - mapy i v cizích jazycích - knihy.

Úprava papíru: - řezání archů papíru z kotoučů - balicího papíru (sulfát, šedák) - novinového a voluminózního papíru - převíjení kotoučů na jiné rozměry.

Výroba: - papíry jištěné proti padělání - komerční papír s vodoznakem - speciální grafické papíry - papír a kartony pro umělecké tisky.

Výroba: - bělená sulfátová buničina - pytlový papír - jednostranně hlazené papíry - karton pro výrobu vlnité lepenky.

Prodej, e-shop: -laboratorní potřeby a zařízení -nábytek pro školy -školní pomůcky -učebny na klíč. -prodej židlí, židle, křesel, křesla, konferenční, přísedící.

Prodej, eshop: - inkousty - tonery - fotopapíry - tiskárny.

Distribuce: -plastové květináče, obaly a další sortiment dovážený z Německa, Polska, Slovenska a jiných zemí -papírové dárkové tašky -drogerie a čistící prostředky -služby v oblasti tisku.

Výroba: - toaletní papír Axel (malospotřebitelský) - toaletní papír Jumbo (průmyslové role) - hygienický materiál - papírové ručníky.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - kancelářské potřeby - školní potřeby, potřeby pro školy - papírnické zboží, papírnictví. Partner firmy KOH-I-NOOR.

Prodej, e-shop: -kancelářské potřeby -tiskopisy -formuláře -kancelářská technika Reklamní servis: -vyrobíme tiskopisy dle požadavků -dotisk Vašeho loga -potisk trik a jiných textilních výrobků -vazba a laminování -kopírování -barevný tisk - malonákladový tisk letáků, vizitek .. -kompletní reklamní servis.

Vyrábíme a dodáváme veškerý spotřební matriál pro zapisovací přístroje tuzemské i zahraniční výroby: -pera -bodovací hlavičky -barvicí pásky -registrační papíry -inkousty -speciální tiskací hlavy.

Prodej: - kancelářské potřeby - hygiena a hygienické systémy - gastronomický servis pro restaurace, hotely, velkokuchyně apod. - potřeby a vybavení pro řezníky a uzenáře. Firma je obchodní společností se zaměřením na prodej kancelářských potřeb a pomůcek. Dále se firma zabývá prodejem zboží z oblasti hygieny, a to jak osobní tak i ...

Velkoobchod, prodej: - papírenské zboží - kancelářské zboží - e-shop

Tapetování, malování, prodej tapet, prodej led osvětlení, lepení grafiky, lepení velkoformátových tisků. E-shop.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

E-shop: - interiérové barvy - fasádní barvy - omítky - penetrace - tapety.

E-shop - kalendáře, diáře - gastronomické zboží - hygiena - pokladny, tiskárny, příslušenství - svíčky - tonery, inkoustové náplně - kancelářská technika - vizitky, diplomy - dárkové sady - luxusní psací potřeby

Prodej, e-shop plen, a potřeb pro hygienu pro děti.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - batohy - papírenské zboží.

Velkoobchod - papíry pro kancelářský provoz - sešity, bloky, obaly - psací potřeby - kancelářské potřeby - etikety - obálky - kalendáře - pracovní oděvy - reklamní předměty

Specializujeme na samolepící etikety, jejich profesionální grafické zpracování a následnou distribuci k zákazníkovi.

Provozujeme malej-obchudek.cz, což je internetový obchůdek se stolními kalendáři, komiksy a knížkami.

Velkoobchod: - obalový materiál - drogistické zboží - papírenské zboží