Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Velkoobchodní prodej: - drogistické zboží: - mycí prostředky na ruce - čistící, dezinfekční prostředky - odmašťovací prostředky - ochranné pomůcky - krémy - prací prášky - papírenské zboží - toaletní papír, papírové ručníky - smetáky, hadry, lopaty. Autodoprava - dodávka, přeprava zboží po celé České ...

Velkoobchodní prodej: - tabákové výrobky a doplňky - alkoholické i nealkoholické nápoje - káva - papírenské zboží - slané výrobky - cukrovinky.

Kompletní kancelářský servis. Dodavatel -kacelářské potřeby

Internetové hračkářství, papírnictví, hudební nástroje pro děti. E-shop, prodej: -hračky -nástěnné dekorace -dětský nábytek -dětské kostýmy -dětské knihy -výtvarné a kreativní hračky.

Internetové hračkářství, papírnictví, hudební nástroje pro děti. E-shop, prodej: -hračky -nástěnné dekorace -dětský nábytek -dětské kostýmy -dětské knihy -výtvarné a kreativní hračky. Kamenná prodejna.

Internetové hračkářství, papírnictví, hudební nástroje pro děti. E-shop, prodej: -hračky -nástěnné dekorace -dětský nábytek -dětské kostýmy -dětské knihy -výtvarné a kreativní hračky. Kamenná prodejna.

Velkoobchodní prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - papírové a hygienické výrobky - toaletní mycí prostředky - péče o tělo - kosmetické a dentální výrobky - hotelová kosmetika - prací prostředky - parfémy a toaletní vody - čistící, mycí, dezinfekční prostředky - úklidové a ochranné pomůcky - kartáčnické výrobky - ...

Prodej - poštovní známky, pohlednice a potřeby pro filatelisty

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské a školní potřeby - drogerie - čistící prostředky, hygienické prostředky - obalový materiál. Náhradní plnění.

Velkoobchod, prodej: - školní a kancelářské potřeby. Výroba razítka, razítek: - propagační předměty.

Prodej, e-shop: - čistíí a úklidová drogerie - jednorázové nádobí - papírové ručníky - toaletní papíry - sáčky, houbičky, utěrky - wc doplňky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - hračky - papírenské zboží.

Prodej - svíčky - krabice na zákusky - přání k narozeninám a výročí - psací a kancelářské potřeby - alkohol - bonboniéry - tabák - cigarety - vodní dýmky - zábavná pyrotechnika. Kopírování černobíle A4 Tisk černobíle A4.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Dodávka: -spotřební materiály -etikety -termotransferové pásky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní ...

E - shop - papírové modely hasičské techniky Výroba - papírové modely hasičské techniky na zakázku

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení