Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Prodej, e-shop: -samolepky na zeď -dětské samolepky na zeď.

Firma FALKO PRODUCTS se zabývá velkoobchodní činností se zaměřením na produkty jednorázového použití. Jedná se o velmi širokou oblast sortimentu, použitelného prakticky ve všech odvětvích, kde jsou zvýšené či vysoké nároky na sterilnost, hygienu, osobní péči, ochranu pracovníků apod. Rozsah nabízených produktů lze členit podle jejich ...

Prodej: - papírové kotoučky do pokladen, možnost jejich potištění z obou stran papíru podle vlastního požadavku - termoetikety v roli.

Výroba, velkoobchod: -obálky -obchodní tašky -dodejky -doručenky -hlavičkové papíry.

Obchodní činnost, dovoz, import: -suroviny pro papírenský průmysl -dovoz vysoce kvalitního sběrového papíru, který je řazen do skupin 3 a 4 vysoce kvalitní druhy a to ve formě balíků nebo přímo v rolích. Maloobchod, prode: -kancelářské papíry: -bílé kopírovací a duplikační papíry -barevné kopírovací -barevné kancelářské papíry a ...

Papír-Hračky-Drogerie Maloobchod: - drogerie - kosmetika - hračky - školní a kancelářské potřeby - bižuterie

Papírnictví Maloobchod, prodej: -papír -školní potřeby -kancelářské potřeby. Papírnictví. Videopůjčovna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby -tabelační papíry i předtištěné -xeroxové papíry i v rolích -transparentní, pauzovací papíry -zastoupení SCHOELLERSHAMMER -papíry pro plotter (plotr) -cartridge do plotrů a inkoustových tiskáren. Renovace: -inkoustové, laserové kazety, cartridge. Služby: Rozvoz ...

Prodej, servis, leasing, půjčování: -kopírovací stroje i renovované -kancelářská technika -telekomunikační technika. Velkoobchod: -spotřební materiály a náhradní díly ke všem typům kopírovacích strojů. Služby: -kopírování -renovace kazet pro laserové tiskárny -likvidace vyřazených strojů.

Firma se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytových doplňků, dekorativních předmětů, hraček a školních potřeb.

Dovoz a prodej školních a kancelářských potřeb. Sortiment: - barvy vodové - bloky, notesy - drátěný program - drátky, spony, klipy - fotoalba, tašky dárkové - korekční potřeby - kružidla - kuličková pera - lepící pásky - lepidla - mikrotužky - náplně.

Prodej: - školní potřeby, papír - hračky, sportovní potřeby. Další prodejna: - Opočno, Čánka 85 - tel.: 494667368, 494667742-4.

Tiskové a reklamní služby Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a kopírování, ...

Tiskové a reklamní služby, agentura. Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a ...

Prodej: -tiskopisy -školní a kancelářské potřeby.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.

Velkobchod, maloobchod, prodej: - papír - kancelářské potřeby - kancelářské doplňky - pořadače - rychlovažače - spisové desky - obaly PVC - spotřební materiál.

prodej: - školní a kancelářské potřeby Kopírovací služby: - copy centrum

Maloobchod, prodej: - papír - kancelářské potřeby - školní potřeby

Velkobchod: - kancelářské a školní potřeby - papír - samolepicí etikety - tiskopisy - tonery - cartridge.

Papírnictví VAPAP Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - xerografický papír - plotrový papír - obalový materiál.

Prodej: -hračky -modelářské potřeby -papírnictví.

Prodej, e-shop: - papírový program - drogerie - pytle na odpadky..

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby. -papírenské zboží.

Prodej : - papírnické zboží - školní a kancelářské potřeby - kancelářské papíry - psací potřeby