Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Distribuce: -plastové květináče, obaly a další sortiment dovážený z Německa, Polska, Slovenska a jiných zemí -papírové dárkové tašky -drogerie a čistící prostředky -služby v oblasti tisku.

Výroba: - toaletní papír Axel (malospotřebitelský) - toaletní papír Jumbo (průmyslové role) - hygienický materiál - papírové ručníky.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - kancelářské potřeby - školní potřeby, potřeby pro školy - papírnické zboží, papírnictví. Partner firmy KOH-I-NOOR.

E-shop: - interiérové barvy - fasádní barvy - omítky - penetrace - tapety.

Prodej, e-shop: - kancelářské potřeby - batohy - papírenské zboží.

Jsme prodejna, která se zabývá maloobchodním prodejem hraček, společenských her a školních potřeb – batohy TOPGAL. Poskytujeme slevy na narozeniny a svátek dítěte, slevy na Den dětí a za vysvědčení, slevy pro školy a školky. Nabízíme velký výběr hraček českých i dovozových – stavebnice, autodráhy, auta a letadla na ovládání, hračky kojenecké, ...

Velkoobchodní prodej: - drogistické zboží: - mycí prostředky na ruce - čistící, dezinfekční prostředky - odmašťovací prostředky - ochranné pomůcky - krémy - prací prášky - papírenské zboží - toaletní papír, papírové ručníky - smetáky, hadry, lopaty. Autodoprava - dodávka, přeprava zboží po celé České ...

Velkoobchodní prodej: - tabákové výrobky a doplňky - alkoholické i nealkoholické nápoje - káva - papírenské zboží - slané výrobky - cukrovinky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - kancelářské a školní potřeby - drogerie - čistící prostředky, hygienické prostředky - obalový materiál. Náhradní plnění.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - hračky - papírenské zboží.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu

Maloobchod, prodej: - papír - kancelářské potřeby. Papírnictví.

Maloobchod, prodej: - dárkové zboží, dárky - knihkupectví - knihy, časopisy, leporela, puzzle - kalendáře, papírnické zboží - květinářství: - květiny - řezané, sušené, umělé - květinová vazba - svatební, smuteční věnce - bonbonová vazba, ovocné či uzeninové vazby - sklo, porcenán, keramika, květináče.

Maloobchod, prodej: - rybářské potřeby: - pruty, udice, vlasce, návnady - papírnictví, papírenské zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - kancelářské a školní potřeby. Náhradní plnění.

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - papírnictví, papírenské potřeby - kalendáře, diáře, konferenční složky, tiskopisy - manažerské potřeby - vizitkáře, diáře, organizéry - diplomatky, manažerské tašky - školní potřeby: - pouzdra, školní penály, - samolepící tapety, fototapety .

Papírnictví. Prodej: - papírnické zboží - kancelářské potřeby - školní potřeby - balící potřeby.

Výroba, internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - samolepící bytové dekorace Wall Art: - designové motivy - motivy rostliny a stromy - zvířata a hmyz - dětské motivy - sportovní motivy - sváteční motivy - samolepící dekorace imitující pískované sklo.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: - papírnické potřeby, papírenské zboží - kancelářské potřeby - školní potřeby.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Služby v oblasti administrativní správy a ...