Pro školní, úřední či jiné administrativní potřeby najdete na trhu sortimentu papírenských produktů. V nabídce najdete sešity, bloky, kancelářské potřeby, papíry, dopisní obálky, záznamní knihy, archivační potřeby či obalové a potravinářské potřeby.

TEMPEL MK s.r.o.
TEMPEL MK s.r.o. Otrokovice vyrábí a dodává industriální lepenku pro různé průmyslové obory- nábytkářský, obuvnický, textilní, polygrafický průmysl. Industriální lepenka se používá jako podkladový, prokladový nebo obalový materiál, vyznačuje se vysokou pevností, odolností. Na výběr jsou 3 druhy lepenky, které se liší podle složení, tloušťky, ...
TEMPEL MK s.r.o.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Zajímáme se o životní prostředí a přišli jsme s novou řadou EKOPÁSEK. Jedná se o samolepící papírové pásky. Tyto pásky slouží k přelepování balíků, krabic nebo poštovních obálek. Pásky jsou relevantní náhradou klasických lepicích pásek s přidanou hodnotou snadné recyklovatelnosti spolu s papírovou krabicí.
Steroll, s.r.o. - výrobce recyklovatelných lepících pásek
Velkoobchod sanitární techniky a hygienických potřeb. Nabízíme zásobníky papírových ručníků, zásobníky toaletních papírů, dávkovače mýdel, krému a dezinfekce, osvěžovače vzduchu a sušiče rukou a vlasů. Úklidové vozíky, úklidová technika a chemie.

Firma se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytových doplňků, dekorativních předmětů, hraček a školních potřeb.

Dovoz a prodej školních a kancelářských potřeb. Sortiment: - barvy vodové - bloky, notesy - drátěný program - drátky, spony, klipy - fotoalba, tašky dárkové - korekční potřeby - kružidla - kuličková pera - lepící pásky - lepidla - mikrotužky - náplně.

Prodej, e-shop: - papírový program - drogerie - pytle na odpadky..

Papírové obaly: - papírové tašky - luxusní papírové tašky - eko tašky

Specializovaná prodejna širokého sortimentu bytových tapet a samolepících fólií. Nabízíme tapety papírové, vinylové, vliesové a přetíratelné. Náš sortiment doplňují bordury, fototapety.

PERFECT PRINT MATERIAL. Prodej, maloobchod, velkoobchod. Nové a renovované kazety a pásky: - renovace tonerových a inkoustových kazet - výkup prázdných tonerů a cartridge - tonery pro laserové tiskárny a kopírky - inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny - laserjet, inkjet - barvicí kazety pro jehličkové tiskárny a ...

Dodáváme křídové papíry vysoké kvality, multifunkční kopírovací papíry, skládačkové a knihařské lepenky, lepicí pásky, speciální tiskové papíry včetně novinového a LWC papíru, balicí fólie, ochranné lepenkové rohy. Balicí materiály (boxy z vlnité lepenky, proložky, ochranné hrany, lepicí pásky..) Kvalitní křídové papíry: - a další tradiční ...

Velkoobchod: - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby. Mateřská společnost.

Maloobchod, prodej: -papírové výrobky -modely hradů, zámků, automobilů..

Výroba novin, časopisů a jiných papírových produktů.

Nakladatelství a vydavatelství, výroba kalendářů..

Zajistíme pro Vás komplexní servis výpočetní techniky (outsourcing IT, od návrhu až po zapojení přímo u Vás), návrhy a dodávky pokladního vybavení včetně softwerového vybavení, dodávky spotřebního materiálu (papíry, tonery, atd

Prodej, maloobchod: -polygrafické materiály

Výroba desek na jídelní lístky, hotelových map, raznic a štítků.

Velkoobchod s papírem: -papír pro uměleckou a technickou tvorbu: Zaměření na spotřební materiály pro architekturu: -pauzovacího a plotrového papíru výtvarníkům -tiskárnám -grafickým studiím -reklamním agenturám.

Nabízíme Vám filtrační papíry pro různé druhy použití, ať už určené k filtraci plynů (vzduchu) nebo kapalin. Jedná se o materiály vysoké kvality s příznivou cenou. Sem patří například následující materiály: - automobilové filtrační papíry - filtrační papíry pro výrobu sáčků do vysavačů - filtrační papíry z mikro - filtrační ...

Výroba papírových tašek a obalů. - tašky luxusní - tašky strojní - tašky bianco - papírové obaly - tubusy - šanony - reklamní bonbony. Fotografické studio.

Naše služby: - záložky, přání - aranžmá, vazba květin - paspartování fotografií.

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Velkoformátové laminování Kapsové laminování Vazba dokumentu - Kroužková, drátěná, hřebenová, spirálová.

Výhradní dovozce materiálů Tecco: - největší sortiment tiskových materiálů pro inkoustový tisk -papíry, folie, vinyly, plátna, akvarely, samolepicí materiály, vodostálé, pro venkovní použití, nehořlavé papíry... - od A4 až po role šíře 137 cm.

Lyreco je největším prodejcem kancelářských potřeb v Evropě a jedním z největších prodejců na světě.

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...