Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod: - zemědělské pneumatiky všech světových značek Prodej, servis: - zemědělské stroje - zemědělské technologie Zemědělské služby: - ořez větví - lisování slámy - moření osiv - rozmetání hnoje - přísev luk a pastvin.

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Oprava: -motorová vozidla tuzemská i zahraniční -příprava k technické kontrole. Pneuservis: -vyvažování a lepení duší -montáž a demontáž pneumatik -sběr pneumatik na protektorování -prodej pneumatik.

Dodávky: -studené protektory RTS* pro dodávky, nákladní automobily a kamiony. Doprava: -automobilová nákladní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nafta -benzin -velkosklad olejů OMV* a BP** -pneumatiky, autokosmetika -ALU* ráfky -autodíly všech značek -autodoplňky. Reklamní činnost.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - čerpadla (oběhová, kalová, ponorná, pro bazény) - domácí vodárny - ruční pumpy - tlakové spínače - hadice, postřikovače - manometry.

Autorizovaný prodejce (autosalon): -nové automobily, vozy SUBARU -originální náhradní díly, autodoplňky -pneu, ALU kola -oleje a maziva. Autobazar: -ojeté vozy. Autoservis, servis: -mechanické, karosářské, lakýrnické, elektrikářské práce. Pneuservis.

Prodej, montáž: -autoskla na všechny osobní, dodávková a nákladní vozidla. Servis: -osobní a dodávková vozidla -pneuservis -kompletní servis klimatizací. Prodej: -pneumatiky -disky Montáž: -střešní okna -alarmy.

Pneuservis. Maloobchod, prodej, oprava, servis, přezouvání, výměna: - pneumatiky.

Firma JOHANES Velkoobchod výrobků z pryže: - hadice - pryžové, plastové, kovové - savice - pryžové, plastové - podlahoviny - bezazbestové desky a šňůry - gumokorek - těsnící lepenky - průmyslová textilie - hadicové spony - hadicové spojky - hydraulika - ocelová lana.

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -domácí potřeby -železářství.

Služby: - rychloservis - pneuservis - výměny olejů - přípravy vozů na TK a její provedení - - montáže tažných zařízení. SVC Náchod - servis klimatizací - výměna oken - diagnostika VAG (škoda, seat, volkswagen) Prodej: -náhradní díly na všechny vozy a také pneumatiky osobní i dodávkové.

Protektorování: -nákladní, osobní pneumatiky. Prodej: -nové pneumatiky. Pneuservis. Lokální opravy. Prodej: -nákladní a osobní protektory s kostrou.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hydraulické a klimatizační hadice -vzduchové, průmyslové a potravinářské hadice -hydraulické šroubení. Výroba: -hydraulické válce -těsnění, těsnící prvky -drobná mechanizace.

Prodej, maloobchod: - elektrospotřebiče - domácí potřeby.

Železářství. Prodej: -čerpadla -náhradní díly -domácí potřeby

Pneuservis. Prodej nákladních a osobních pneumatik a protektorů. Likvidace pneumatik a protektorů.

VÝROBA: - pryžové komponenty pro elektrospotřebiče - pryžové komponenty pro automobilový průmysl

Pneuservis Oprava: - pneumatiky.

Prodej: - pneumatiky značek MICHELIN, KLEBER, BFGOODRICH, KORMORAN pro osobní, užitkové, nákladní vozy a motocykly -hliníkové a plechové disky.

Prodej, eshop: - pneumatiky na osobní, dodávky tak a na off-roadové auta - Michelin, Kleber, Barum. Přezutí po telefonické dohodě.

Montáž, přestavba: - automobilů na CNG/LPG. Prodej: - náhradní díly na osobní vozy. Čerpací stanice LPG. Pneuservis. Oprava, servis: - pneumatiky - měření emisí.

Autoopravna: - motorová vozidla - geometrie - nastavení motorů - karosářské práce. Penuservis.