Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Pneuservis. Prodej: -pneumatiky FIRESTONE, BRIDGESTONE, MATADOR, FIRELLI, BARUM, FULDA. Prodej, servis, oprava: -osobní a nákladní pneumatiky. Centrála: -PROXIMA CZ spol.s r.o. Drahoňovského 64 50002 Hradec Králové Tel: 495214429 495214391 fax: 495215683 e-mail: proxima.cz@tiscali.cz.

Výroba, dodávka, prodej, servis: -plastových výrobků a pryžových výrobků, plastové a pryžové výrobky, výrobky z plastů -dopravní pásy, modulární dopravní pásy -ploché řemeny, ozubené dopravní řemeny -gumové pásy, PVC pásy, polyuretanové pásy, bavlněné pásy (látkové, textilní). Servis, oprava: -7 dní v týdnu, 24 hodin denně na tel.: ...

datum zániku: 6.2.2001 Pneuservis: -montáž, demontáž, vyvažování a veškeré opravy pneumatik a motopneu. Prodej: -nové pneumatiky DUNLOP-TOJO, BARUM aj.

Pneuservis. Prodej, montáž: -pneumatiky: -osobní. -motocyklové. -nákladní. Služby: -autoservis osobní automobily. -výměna autoskel. -montáž autoalarmů. -laserová geometrie.

Pneuservis. Prodej, oprava, servis: - pneumatiky.

datum zániku: 27.12.2002 Maloobchod, prodej: -materiál topenářský, vodoinstalační -vany, bytové armatury, odpadní a kanalizační litiny -baterie -sanitární keramika -kulové ventily -hadice (zahradní, pračkové, plynové) -dřezy, vany (plastové, kovové) -sprchové kouty -trubky (černé, pozink) -veškerý materiál pro rozvod vody, ...

Velkoobchod s plastovými výrobky: -plastové kufry na nářadí -zásobníky pro skladování drobných součástí -plastové nádoby -koše na odpadky -kuchyňské plasty.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - domácí potřeby - textlní galanterie

Prodej: - nové pneumatiky - protektorování starých pneumatik. Pneuservis: - opravy a údržba motorových vozidel.

Prodej: - pneumatiky - duše - disky ocelové - disky Al - baterie Varta, Topla - autodoplňky. Pneuservis: - velo - moto - osobní - nákladní - stavební - zemědělské - speciální. Zastoupení firem: - Continental - Uniroyal - Semperit - Barum - ostatní na objednání. Výměna: - brzdy - olej - výfuk - ...

Montáž, prodej: - pneumatiky - vyvažování, lepení pneu - náhradní díly - likvidace autovraků - mycí linka - možno odkup areálu, autosalonu, skladových prostor.

Klempířské práce Autoservis Pneuservis

Autopůjčovna JIMICAR vznikla v roce 1990 a patří mezi autopůjčovny, které vycházejí vstříc veřejnosti a firmám svými příznivými cenami. Vozidla si u nás rezervují občané ČR i klienti ze zahraničí.Našich služeb využívají známé firmy např. Eurotel CZ, Siemens s.r.o., Dálniční stavby, Strojimport a další. Autopůjčovna, půjčování osobních ...

Prodej: -speciální ekologické čistící prostředky pro autoopravárenství i domácnost. Výroba, prodej: -opravné materiály pro servisy: -záplaty na vzdušnice -lepení na duše pro všechny typy pneumatik -materiály pro opravy bezdušových pneumatik. Lisování: -technické pryže, technická pryž (guma/gumy) do forem.

Pneuservis. V nutných případech NONSTOP- 603515574. Prodej,oprava,servis: -pneumatiky všech značek (BARUM, FULDA,GOODYEAR,SAVA,DEBICA, ROSAVA,MATADOR..) -protektory -oprava kombinovaným způsobem za tepla i za studena -oprava brzd. Práce: -drobné automechanické,výměna: -výfuky -oleje TEXACO,AGIP -brzdová kapalina a ...

Pneuservis: -opravy pneumatik a duší u osobních automobilů -prodej a montáž pneumatik -protektorování

Výroba - obaly na mapy - zakázková výroba z měkkých plastů

Veškeré karosářské práce - mechanické opravy osobních automobilů Servis - osobní vozyrenovace - veteráni Pneuservis

Restaurace (40 míst): -večírky, svatby, školení. Ubytování: -2x čtyřlůžkový pokoj -2x dvoulůžkový pokoj -přistýlka -na pokojích vestavěné skříně, sociální zařízení (toalety, sprchy). Čerpací stanice PHM. Shop. Videopůjčovna. Autoopravna, servis: -pneuservis -oprava mechanických částí všech vozidel bývalého RVHP i zahraničních ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska-valivá, lineární, příslušenství - šrouby-kuličkové, válečkové - přístroje-bezdemontážní diagnostika SKF - oleje, maziva - těsnění-hřídelová, pro hydrauliku.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - disky.

E-shop - pneumatiky - letní i zimní pneu. Místo osobního odběru: - K Odře 769/4a, 70030 Ostrava – Výškovice.