Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Firma Klimacar, s.r.o. Zlín se specializuje na montáž, instalaci, plnění i servis autoklimatizace do osobních, nákladních automobilů a klimatizace do autobusů či jiných speciálních strojů. Opravujeme a montujeme také transportní chlazení, nezávislé topení. Montáž, instalace, oprava, servis, plnění, diagnostika: - autoklimatizace, ...

Výroba: -pryžové výrobky -produkty z lisované pryže: -kola, nárazníky, gumové rohože. Služby: -pogumování válců -pogumování kovů.

Autoservis Jan Novák provádí veškeré servisní a opravárenské služby pro Vaše vozidlo. Nabízíme diagnostiku, opravu motorů, výměnu provozních kapalin, servis autoklimatizací, montáž tažných zařízení i služby pneuservisu. Najdete nás na Praze 10, ulice Korytná.

Pneuservis - servisní činnost - prodej pneumatik. Další provozovna Rychaltice - Pneuservis Holub, Rychaltice 119, U mostu, 739 46 - tel. 604 213 376.

AUTO TRANS spol. s r.o. se sídlem v Jičíně se specializuje na prodej a servis nákladních vozidel Tatra a stavebních strojů značky TEREX a XCMG. Jsme výhradním a akreditovaným distributorem stavebních strojů značky XCMG / XCMG Europa pro Českou a Slovenskou republiku. Provozujeme vlastní sklad náhradních dílů a dodáváme nákladní pneumatiky značky ...

Firma Libor Miltner poskytuje služby autoservisu a pneuservisu. Provádíme opravy osobních i dodávkových vozidel všech značek. Mezi naše činnosti patří klempířské a mechanické práce, výměny olejů a filtrů, garanční prohlídky, lakýrnické práce, opravy náprav, výměna pneumatik, opravy defektů a další. Zabýváme se také výkupem a prodejem ...

Výroba, výrobce, e-shop: - plastové spony na ponožky (do pračky, při sušení, do skříně).

Internetový obchod, e-shop: - EKO lahve, termosky - lahve Citrus Zinger.

Společnost AUTOCENT CZ s.r.o. již od roku 1993 poskytuje komplexní služby v oblasti servisu a údržby vozidel. Klade důraz na osobní a individuální přístup ke každému zákazníkovi spolu s profesionalitou poskytovaných služeb dosaženou zkušenými zaměstnanci. Společnost AUTOCENT CZ s.r.o. provádí: - servis osobních i dodávkových vozů všech ...

Výroba: - plastové bazény - domovní čistírny odpadních vod bez nároků na elektrickou energii.

Společnost JARA carservice s.r.o. poskytuje komplexní služby autoservisu a pneuservisu. Provádíme autoklempířské a autolakýrnické práce, výměny autoskel, opravy autoelektro, autodiagnostiku či opravy a plnění klimatizací. Zajišťujeme opravárenské služby pro osobní i užitkové vozy se specializací na značku Mercedes-Benz. Náš servis naleznete na ...

Prodej a opravy: - pneumatiky - pneuservis. Půjčovna: - přívěsy.

Obchodní zastoupení firmy TEMAC Zvěřínek. Velkoobchod, prodej-železářství: - bezazbestové šňůry - klingeritové bezazbestové desky - průmyslová těsnění - speciální těsnicí kroužky - grafit - teflon. Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnění: - guma, fíbr, klingerit, vodo, plyn, železářství. Havarijní služba-pouze ...

Internetový obchod, e-shop: - pneumatiky - pneumatiky na motocykly.

Prodej, servis a půjčovna kompresorů, pneumatického nářadí a vytápěcích, odvlhčovacích a klimatizačních zařízení. Montáže rozvodů stlačeného vzduchu. Úprava stlačeného vzduchu, pneumatické prvky, automatizace, armatury. Výroba tlakových hadic.

Vývoj: - technologie samonafukovacích pneumatik Self-Inflating Tire (SIT).

Autoservis - kompletní opravy vozidel - opravy havarovaných vozidel - seřízení geometrie - automechanické práce - prodej pneumatik a náhradních dílů.

Nonstop servis. Naše firma se zabývá nonstop pomoci řidičům na cestách.Poskytujeme nonstop odtahovou službu, nonstop autoservis, nonstop pneuservis.Dále prodejem náhradních dílů na všechny vozy a prodej pneu také na všechny vozy.

Výroba: -jednoduché ruční práce a montáže -vyrážená těsnění z plastických hmot -kovové ochranné zástěry -potravinářská výroba.

AutoMotoPneuServis. Pneuservis, Autoservis, Čištění interiéru vozidel, Po tel.dohodě NONSTOP! Pneuservis: - prodej, opravy pneumatik pro osobní automobily, dodávky, čtyřkolky, motocykly - přezutí pneumatik. Kompletní služby autoservis, STK, měření emisí. Čištění interiérů automobilů, vysátí vozidla.

Internetový obchod, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pneumatiky na osobní, nákladní vozy - agropneu - motopláště - lité (alu) disky - ocelové disky Pneuservis pro osobní, nákladní vozy, agro techniku. Montáže: - střešních nosičů a příslušenství.

ALCAR Bohemia s.r.o. je největší dodavatel litých a ocelových disků na český trh. Výhradní distributor firmy HAYES Lemmerz Autokola a.s. Oficiální importér: - AEZ - CROMODORA - MANGELS - MILLENIUM. Nabídka: - litá kola - tuning - ocelová kola - off road - pojistné systémy kol.

Prodej, e-shop - pneumatiky letní, zimní - pneu nákladní, motorkové, průmyslové, osobní.

Výroba, prodej: -jištění šroubových spojů -samojistící podložky