Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Pneuservis - prodej, opravy a montáž pneumatik.

Autopůjčovna -osobní vozidla Autosklo: - oprava a výměna - vyřízení pojistných událostí. Pneuservis: - výměna a prodej pneumatik. Rychloservis -výměna olejů, opravy brzd, spojek, atd. Autoservis-diagnostika, opravy po nehodě -vyřízení poj. událostí Autodoprava do 3, 5t Obchodní činnost.

Zpracování termoplastového a pryžového zboží. Výroba vysokotlakých hydraulických hadic s koncovkami a šroubení hydraulických obvodů.

Prodej: -nové i použité pneu pro osobní a dodávková auta. -výkup a prodej nových i starých pneu, disků, ALU kol, kompletní pneuservis (přezutí, opravy pneu, likvidaci...). Provozovna Pneuservis-Pneubazar: Tovární 223 357 35 Chodov Tel.: 773 964 965 606 956 878

Internetový obchod, e-shop: - pneumatiky - alu kola

Internetový obchod, e-shop - dětský textil - knihy - hračky - povlečení - školní potřeby - výtvarné potřeby - kolečkové brusle, skateboardy - trampolíny - gymnastické míče - domácí potřeby TESCOMA

Autokseft.cz, specializovaný internetový obchod s náhradními díly, pneumatikami, alu koly, plechovými disky a příslušenstvím. Vše pro automobily na jednom místě od originálních komponentů až po kvalitní produkty určené pro aftermarket. Prodáváme náhradní díly na více než 25 000 motorizací značek Bosch, Valeo, Bosal, Ferodo, Thule, Febi, Brembo, ...

Sekce výroba Zakázková výroba plastových výrobků Lisování plastových výlisků Vstřikování plastových materiálů do forem Kompletace výlisků Výroba forem a výrobků na klíč Tvarové návrhy k výliskům i formám Technické poradenství v oboru plastů Sekce měřidla Prodej měřidel /vodováhy, pásma, metry, laserové i mechanické přístroje k ...

Autoservis, autoopravna - seřizování a diagnostika motorů - opravy brzd a podvozků. Pneuservis - prodej, montáž a opravy pneu. Odtahová služba - non stop služba. Mytí vozidel - čištění interiérů aut.

Nabízíme nová a použitá alu kola, elektrony, litá kola, plechové ráfky, plechové disky, ocelové disky, pneumatiky, kryty kol, poklice, téměř na všechny vozy.

Internetový obchod, e-shop: - autodíly - pneumatiky - autokosmetika

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - průmyslové, odsávací a další hadice - hadicové spony, objímky, koncovky a rychlospojky. Provozovna: prům. objekt staveb. parc. č. 431/1, 431/3 v sídle STROJONu spol. s r.o.

Vybavení autoservisu a pneuservisu. Autoservis, rychloservis - oprava a údržba vozidel. Pneuservis. Prodej pneumatik.

Prodej, e-shop: - papírenské a kancelářské potřeby. - drogistické zboží Výroba: - těsnění - fixační prvky - kompletační práce Náhradní plnění.

Prodej gumárenských a chemických produktů slovinských výrobců Savatech Kranj a Color Medvode. Seznam nabízených produktů a služeb: - dopravní pásy a servis dopravních pásů - těsnící okenní profily - průmyslové a technické profily - EKO - Výrobky pro záchranářství, hasiče, armádu - EKO - Pneumatické těsnící vaky, packery, ucpávky - ...

Autoservis, pneuservis: - oprava a plnění klimatizací - geometrie - karosářské práce - autodiagnostika - autosklo - čištění interiéru - montáž tažných zařízení - výměny skel bez placení - tónování skel - příprava vozidel na STK.

Výroba bezazbestových těsnění pro průmysl, s tradicí od roku 1992. REINZ-výhradní zastoupení GRAFIT, PTFE, PEEK, SILIKON, VITON. Výroba: -přírubová těsnění -grafitová těsnění -aparátová těsnění -ucpávky -manžety, o-kroužky, šňůry -spirální, hřebenová, opláštěná těsnění -instalatérská těsnění -autotěsnění -ostatní průmyslová ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výrobky z pryže a plastů -technická pryž v rolích a deskách, -dielektrický koberec -rýhovaná a penízková pryž -těsnící bezasbestové desky -ucpávky -hadicové spony, kulové ventily -rychlospojky a šroubení pro vodu a vzduch -hadice svářečské, tlakové, zahradní, benzinové, ...

Stájová technika, kotce, krmítka, infrazářiče, septiky, nádrže. Plynofikace, skříňky HUP, dvířka HUP, NIKy, rámy. Rekreační plastové bazény a nádrže.

Autoservis, autoopravna - diagnostika a opravy všech aut. Pneuservis - výměna a prodej pneumatik. Prodej - autodíly - oleje a provozní kapaliny.

Prodej materiálu pro výrobu a montáž vzduchotechnických systémů - regulační klapky - ovládání klapek - přetlakové (samočinné) klapky - protidešťové žaluzie - výztuha potrubí - polotovary tlumících vložek - kruhové příruby - revizní otvory - kotevní technika - spojovací materiál - těsnící materiál - potrubí - ventily.

Vstřikování - výroba vstřikovacích forem - vývoj a výroba plastových výrobků - nástřik výrobků. Logistika, přeprava zboží - kamionová doprava - železniční, letecká a lodní doprava.

Autoservis, autooprava - opravy silničních vozidel - výměna oleje a provozních kapalin - opravy brzd - mechanické práce - autoelektrikářské práce. Pneuservis - prodej pneumatik. Prodej náhradních dílů.

Velkoobchod pneumatik pro ČR: -MICHELIN -CONTINENTAL.