Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Autoservis: -opravy karoserií -opravy motorů -výměna výfukového potrubí -výměna olejů -montáž tažného zařízení -montáž čelních autoskel. Pneuservis-osobní, nákladní vozidla. Autobazar. Dovoz aut, auta, auto. Alu kola. Diagnostika. Geometrie. Klimatizace. Prodej: -veškeré náhradní díly na osobní automobily všech značek ...

Komplet Auto. provádíme: -klempířské a mechanické opravy všech značek osobních vozidel - na počkání provedeme výměnu oleje, brzdového obložení, případné nutné drobnější opravy - lakování a čištění -pneuservis -prodáváme pneumatik- nové i starší protektory -autopůjčovna -odtah vozidel Služby: -ubytování v soukromí. informace na ...

Prodej - pneumatiky - hliníkové a ocelové disky Pneuservis - osobní a dodávkové vozy - off - road - lehké nákladní vozy - motocykly

Autoservis, autoopravna, opravy, servis: - osobní a užitkové vozy všech značek - karosářské práce, karosárna - autolakýrnické práce, autolakovna - měření emisí - pneuservis. Odtahová služba.

Sortiment domácích potřeb a umělých květin - zboží pro hospodyňky, kutily, zahrádkáře i ty nejmenší ve velkoobchodních cenách.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - hadice včetně příslušenství: - hydraulické - průmyslové - odsávací pro průmysl a vzduchotechniku - pryžové desky, kompaktní plochá pryž - podlahoviny - polyamidové tyče - těsnění. Služby. - opravy a repase hydraulických hadic - armováni hydraulických hadic.

On-line obchod a velkoobchod nabízí pneu, disky a kompletní kola. Osobní, nákladní, traktorové pneumatiky. Doručujeme zdarma po celé ČR pneu Barum, Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Matador, Michelin, Mitas, Pirelli. Disky AEZ, O.Z.

Autoservis: -opravy osobních, užitkových, nákladních vozidel -prodej všech náhradních dílů -veškerý sevis a opravy, pneuservis, diagnostika, příprava na STK -prodej a montáž zámku řadící páky Construct -výkup a prodej osobních a dodávkových vozidel -výkup havarovaných vozidel -odtahová služba.

Prodej a servis -pneumatiky -plechové i hliníkové disky.

Prodej - pneumatiky - disky Pneuservis

Autoservis, autoopravna: - pro osobní a nákladní motorová vozidla. Pneuservis. Oprava, výměna, prodej: - pneumatiky. Rychloservis. Oprava, servis: - brzdy, čepy, výfuky, spojky - výměny olejů a rozvodových řemenů - seřízení geometrie podvozku. Příprava na emise a STK. Výměna: - autoskla. Montáže: - tažného zařízení.

Zpracování, vstřikování a vyfukování - plastyvýroba - truhlíky - květináče - sázecí kolíky - kelímky a tácky - dózy - krabičky na prsteny, medaile - nože na dopisy - stojánky na tužky Výroba - krabičky na prsteny, medaile Výroba - nože na dopisy - stojánky na ...

Prodej - pneumatiky Autopůjčovna Provádějí - autoopravy Pneuservis

Kompletní osobní a nákladní pneuservis. Prodej: - pneumatiky, disky. Autoservis, autoopravna: - výměna olejů a filtrů - geometrie - kontrola a výměna tlumičů - opravy a výměna výfuků - opravy a výměna brzd - baterie - autodíly - světla. Prodej: - autodoplňky - autobaterie.

Prodej - pneumatiky Pneuservis - opravy a montáž pneumatik Taxislužba

Výroba, prodej, servis, pro malo i velkoodběratele: - hadice vysokotlaké s koncovkami v různých délkách a světlostech - hadice nízkotlaké s koncovkami v různých délkách a světlostech - hadice teflonové s koncovkami v různých délkách a světlostech - hadice k mazacím lisům - hadice vzduchové ke kompresorům - hadice ...

Prodej, nákup - kompletní sortiment prostředků pro úklid a hygienu Výroba - plastové výrobky

Pneuservis: - pro osobní, nákladní automobily - pro motocykly - pro agrotechniku, zemědělskou techniku. Prodej, servis, výměna: - pneumatiky na motorová vozidla. Autoservis. Služby: - výměna - oleje a filtry, tlumiče, výfuky, brzdové destičky, brzdová kapalina, chladící kapalina, autobaterie - kontrola, plnění klimatizace ...

Bazar - autodílyvýkup a prodej - vozidla Prodej - autodíly - autodoplňky - autoskla - disky - Alu kola Prodej - pneumatiky Výměna - autoskla Opravy - alternátory - startéry - převodovky, ... Výroba - brzdové trubky Soustružnické práce

Naše společnost byla založena roku 1994 a její založení je úzce spjato se vznikem marketů OBI, se kterými spolupracujeme jako jeden z mnoha dodavatelů Jsme výhradní dovozci firmy W.Ritterath GmbH.

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky BARUM, MICHELIN -protektory -ráfky a disky ocelové a z lehkých slitin. Oprava, servis: -pneumatiky.