Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Ruční výroba - ploché, standartní a atypické těsnění pro motorové automobily hlavy válců, výfuků, sání

Prodej - pneumatiky osobní, dodávkové, pro motocykly a čtyřkolky Diagnostika autoklimatizací + recyklace chladiva Příprava na sezonu a na zazimování motocyklů - výměny provozních náplní, oleje a filtrů - výměna svíček - seřízení světel - příprava na STK Výměny provozních náplní, olejů a filtrů - ...

Naše společnost pomáhá řidičům shánějícím pneumatiky z Prahy i celé ČR. V našich skladech máme široký výběr osobních, off-roadových i nákladních pneu pro všechny typy vozů.

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: -pneumatiky pro všechny typy automobilů -elektrony (litá kola) -velký výběr alukol od více než 44 světových výrobců -doprava po celé ČR zdarma.

E-shop: - Tescoma (kuchyňské vybavení) - RC modely (letadla, auta, lodě, na dálkové ovládání) - dílna (hydraulické nářadí, vrtačky, AKU vrtačky - zaměřovače.

Prodej - náhradní díly - autopříslušenství Prodej - pneumatiky - disky Autoklempířské práce Autoservis přestavby automobilů na E85 ETANOL Pneuservis.

Autoservis, oprava: -automobily, auta, vozidla, vozy -diagnostika: VW, Škoda, Audi, Seat Pneuservis: -přezouvání, vyvažování, demontáž, vyvážení, montáž pneumatiky -vyvážení Prodej: -pneumatiky, ALU kola, disky.

Výroba: - dětská šidítka (dudlíky), kousátka, chrastítka, kojenecké hračky - plasty pro domácnnost - kolíčky, pouzdra na mýdlo, zubní kartáčky - plastové kelímky s víčkem Všechny výrobky jsou atestované a schválené ITC Zlín a SZU Praha. Autodoprava osobní. Restaurace.

Naše služby: - výměna autoskel - opravy automobilů - sportovní úpravy vozů (tuning) - čištění interérů - pneuservis.

Internetový obchod: - stojany na notebook - externí baterie - nástěnné hodiny - doplňky pro domácnost.

PNEUSERVIS: Prodej a montáž pneumatik. Výměna, přezutí, vyvážení, opravy pneu. Všechny rozměry Zimní, letní, celoroční pneumatiky Osobní, nákladní, dodávkové, motocyklové pneumatiky Prodej E-shop pneumatik LEVNEPNEU - ONLINE od firem: - Barum - Continental - Michelin - Good Year - Semperit - Matador - Kleber - Pirelli - ...

Prodej - náhradní díly Autoelektroinstalace Výměna - autoskla (lepená i klasická) Odborný servis a opravy - autoklimatizace Autoopravna Pneuservis Dovoz - vozy

SkvěláAuta.cz Autobazar Výkup, prodej: - ojeté automobily. Dovoz vozidel na zakázku. Tónování autoskel bez demontáže. Prodej: - automobilové náhradní díly - mírně jeté pneumatiky. Ruční mytí automobilů.

Velkoobchod a maloobchod: -ocelové a hliníkové disky -pneumatiky BARUM, MATADOR, BRIDGESTONE, FIRESTONE, DAYTON, MICHELIN, KLEBER, NOKIAN, FALKEN, MARANGONI, PIRELLI, -ocelové a hliníkové disky. Pneuservis: -osobní, dodávkové, lehké nákladní vozy, zemědělské a agro, motopneuservis -opravy a rovnání alu disků, lakování, ...

Autoservis, pneuservis: -opravy, údržby osobních automobilů, dodávek -instalace, opravy tažných zařízení. Prodej: -pneumatiky a protektory -náhradní díly na osobní automobily, zemědělské stroje.

Propagace: - firmy - výrobky - internetový marketing - public relations (PR). E-shop, prodej: - ekologické lahve Tvorba, správa: - webové stránky, web, webové aplikace - hosting, domény.

Aluservis - opravy litých kol Svářečské práce Zámečnické práce Servis - nádrže Servis - klimatizace Výroba - klimatizace

Autoelektrikařské práce Výměny olejů Pneuservis Ruční mytí Montáž - mechanické i elektrické zabezpeční (autoalarmy, imobilizéry, pagery, značení skel, centrální zamykání) Pronájem - autoboxy - motoboxy - garážová stání - vše krátkodobé i dlouhodobé

Prodej - náhradní díly pro automobily SUBARU, DAIHATSU, TOYOTA Prodej - pneumatiky letní i zimní

Prodáváme pneumatiky, disky a příslušenství k pneu a diskům za nízké a akční ceny. Garance dodání pneumatik a disků v termínu. Dodání pneumatik do pneuservisu s možností osobního odběru nebo montáže. Ekologická likvidace starých pneumatik zdarma.

Velkoobchod: -součástky a náhradními díly na osobní automobily. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pneumatiky GOODYEAR-zastoupení -protektory -pro vozidla osobní, nákladní, terénní, traktory, autobusy.

Elektroservis Autoservis Autoservis Pneuservis

Maloobchod, prodej, e-shop: - průmyslové a odsávací hadice - příslušenství k hadicím - pryžové desky - podlahové gumy.