Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Prodej - pneumatiky Autoelektrikářské práce Autoklempířské práce Autolakýrnické práce Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - opravy automobilů všech značek - výměna olejů, filtrů, ložisek, tlumičů - seřízení světel - diagnostika - příprava na STK Pneuservis Odtahová služba STK

Služby -autoservis. Prodej: -pneumatiky -motorové oleje -Castrol, Mobil -náhradní díly -autosklo -výfuky. Půjčovna: -automobilů -přívěsů. Obchodní zastoupení Triglav pojišťovna, a.s.

Autosalon. Výhradní zastoupení pro vozy BMW, MINI, ALPINA pro Západní Čechy. Prodej: -nové i ojeté vozy -náhradní díly, autodoplňky -pneumatiky PIRELLI, DUNLOP. Záruční a pozáruční servis.

Dovoz - těsnící kroužky - tlumiče kmitů - hadice - spojky - měřidla a závitové frézy Prodej - těsnící kroužky - tlumiče kmitů - hadice - spojky - měřidla a závitové frézy

Pneunova. Pneuservis, autoservis: - pro osobní a užitkové vozy. Opravy: - pneumatiky - protektory. Prodej: - nové pneu na osobní a nákladní auta - prodej náhradních dílů, příslušenství - diagnostika.

Megadyne CZ - výhradní zástupce společnosti Megadyne, předního výrobce polyuretanových a gumových řemenů.

Výroba a maloobchod: - tepelně - izolační desky Prodej: - desky z pěnového polystyrenu - komponenty zateplovacích systémů: - fasádní polystyren - polypropilenová tkanina - stavební lepidla - umělohmotné talířové hmoždinky - minerální a skelná vata (plsť) - dekorační stropní polystyrenové pdhledy bílé nebo s imitací dřeva - ...

Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí -stojan na tablety, čtečky knih, smartphony -stavební klíny pro sanaci zdiva Výroba: -reklamní předměty žetony do nákupních vozíků Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí

Prodej - pneumatiky Autoelektrikářské práce Autokarosářské práce Autolakýrnické práce Výměna - autoskla Autoservis - výměna olejů - seřizování a diagnostika motorů - seřizování a kontrola geometrie - příprava na STK Montáž - pneumatiky

Nabízíme: - výrobu plastových výrobků a pryžových výrobků. Nabízíme služby: - zednictví.

Prodej hydraulických hadic, šroubení a příslušenství

Pneuservis: - veškeré servisní práce provádíme bez objednání na počkání - opravy dušových a bezdušových pneu - montáž a vyvažování na nejmodernějších strojích zahraniční výroby. Opravy rovnání alu disků do 24hod. dle možnosti. Celoroční uskladnění vašich sad kol.

Autobazar Autoservis - osobní vozy Pneuservis

E - shop - řemeny - ložiska - gufera - lepidla LOCTITE - těsnění - tmely - maziva - čističe - odmašťovače Montáž - průmyslová těsnění Výroba - průmyslová těsnění

PNEUBAZAR - VENAPNEU Prodej jetých i nových pneu, příslušenství, osobní, dodávkové, moto, pneu. Prodej a výkup mírně jetých pneu -nových pneu předních světových značek jak na osobní, dodávková auta i motocykly -jeté i nové plechové disky, litá kola a příslušenství -nabízíme i opravu a lakování litých kol -poradenství.

Prodej: - těsnění profilové, lisované, ploché - ucpávkové šnůry - mechanické ucpávky - stírací kroužky - kroužky - rotační těsnění - symetrické těsnění - materiálové listy. Provozovna: - Český Těšín, Jablunkovská 853.

Pneuservis. Opravy, prodej, montáž: - výfuků. Autodílna. Zásilkový obchod a velkoobchod: - pneumatiky na osobní vozy - dodávkové i nákladní vozy - hotové protektory na osobní a dodávkové vozy a off-road (terénní) - disky z lehkých slitin (hliníkové) Ronal, pneuservis, - opravy pneumatik. Prodej a opravy výfuků.

Autoservis, autodiagnostika. Servis a údržba autoklimatizace. Pneuservis, pojištění vozidel.

Autoservis, autoklempířství: - servis karosérie na rovnací stolici (rámu) - nástřik spodky a dutiny - svařování poškozené plasty - drobné mechanické opravy - lakování - obnova zašlých laků - opravy všech typů automobilů a vozidel - odtahovací služba Montáž: - autoskla - střešní okna - autoalarmy Pneuservis. Prodej a ...

Výroba, prodej, půjčovna: -přívěsy a podvalníky. Pneuservis. Regály policové, paletové, konzolové, obchodní, posuvné.

Prodej, dodávka: - nerezový program - armatury pro potravinářský průmysl - hutní materiál - spojovací materiál - gumové hadice pro potravinářský a kosmetický průmysl - pryžové hadice chemické.

Specializujeme se na prodej pneu pro všechny typy vozů. Zakoupíte u nás osobní, nákladní, dodávkové i offroad pneu či speciální pneumatiky pro zemědělské a průmyslové stroje.