Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Prodej a dovoz nových i použitých pneumatik a alu kol.

Velkoobchod, Maloobchod, prodej, montáž: - pneumatiky BARUM, DUNLOP, GOODYEAR, MICHELIN, FULDA, SAVA - dealer BARUM - autobaterie AKUMA - hliníkové disky RONAL, ALCAR, DOTZ, DEZENT, .. Služby, servis: - protektorování pneumatik teplým i studeným postupem - vyvažování nákladních automobilů - pneuservis nákladních i osobních ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autopříslušenství -náhradní díly -autobaterie -nářadí elektrické, ruční -pneumatiky -zahradní technika.

Pneuservis, servis, oprava, prodej: -pneumatiky (osobní, nákladní) -protektorování pneumatik.

E-shop: - plastové nádobí - dekorativní výrobky pro domácnost - jednorázové nádobí.

Prodej potřeb značky WÜRTH: -Divize Auto: -autoelektrika -lepení autoskel -karoserie -karosářské spony a příchytky -přípravky pro údržbu a čištění -motor, výfuk -brzdy, podvozek -ORSY-sortimenty -spojovací díly -ruční nářadí -elektrické a pneumatické nářadí -dílenské vozíky -Divize Metal: -elektro ...

Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Prodej: - domácí potřeby - železářské zboží.

Pneuservis: -servis a prodej pneu -pro osobní, nákladní automobily -pro zemědělské a stavební stroje -rychloservis -čištění klimatizací -výměna rozvodových řemenů -příprava a odvoz vozidla na STK -THERMOPRESS-oprava průkazů pneu. Servis klimatizací: -prověření účinnosti klimatizace -rrcyklace a plnění chladiva -test ...

Služby-řemeslo: -autoopravy, autoservis -všechny vozy osobní a užitkové -karosářské práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly -pneumatiky -autopříslušenství -akumulátory a autobaterie -oleje -Mobil oil -kapaliny -autokosmetika.

Prodej: -Fasádní a nátěrové hmoty -Stínící a vratová technika -Technické plasty Služby: -Výškové práce -Montážní práce

Prodej: Autolaky. Kompletní vybavení lakoven. Pneuservis. Míchání autolaků.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2009. Stavební, zemní a elektromontážní práce: -montáž, opravy a údržba elektrických zařízení, přípojky nn -kabelové vedení do 22 kV -provádění a rekonstrukce staveb -odstraňování staveb, demolice, likvidace suti -zemní práce -zednictví -práce prováděné hornickým způsobem. Montáž ...

AUTOSALON, autoservis. Autorizovaný prodejce, dealer: -osobní automobily KIA, Chrysler, Jeep, Doodge, YAMAHA -pneumatiky. Prodej příslušenství, náhradní díly. PREMIO - značkový pneuservis, eshop, e-shop. Služby: -prodej protiúčtem -finanční leasing -úvěrové financování -pojištění vozidel -přihlašování nových vozidel na DI.

Ergonomická řešení kuchyní. Specializujeme se: - drátěný program a chytré systémy odpadkových košů.

Autoservis: - kompletní servis vozů Renault, Dacia - příprava a provedení STK a emisí - výměna olejů - pneuservis - montáž alarmů. Prodej: - náhradní díly na vozy Renault.

Výroba: -bazény -brouzdaliště -bazénová chemie -čistírny odpadních vod -kontejnery na sběr tříděného odpadu -pařeniště -plastové sudy -vodoměrné šachty.

Dodavatel komletního sortimentu izolačních a těsnících prvků - těsnící materiály.

Autoservis: - Mechanické a klempířské práce na vozech Škoda, Renault, Peugeot, Citroën a dalších evropských značkách - Smluvní opravy - Příprava na STK, zprostředkování STK - Emise - Prodej náhradních dílů - Vyřizování pojistných událostí po havárii - Krátké dodací lhůty.

Maloobchod, velkoobchod: -pneumatiky nové i protektorované -autorizovaný prodej BRIDGESTONE, FIRESTONE, BARUM, CONTINENTAL, MICHELIN. -Plnogumy SOLIDEAL Služby: -protektorování -lisování plnogum -klimatizace-čištění a plnění -digitální laserová geometrie -rychloservis -výměna destiček, kotoučů, tlumičů, olejů, čepů, ...

Služby: -pneuservis -auto, moto. Maloobchod, prodej: -nové pneumatiky všech značek -výfuky na všechny typy automobilů.

Prodej, e-shop, internetový obchod: -náhradní díly na automobily -příslušenství na auta -autokosmetika -pneumatiky -nářadí a vybavení do garáže

Výroba: - autotěsnění pro veterány - průmyslová těsnění - atypické těsnění. Dodáváme po ČR i do zahraničí.