Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Prodej drobných potřeb z plastů do domácnosti a kojeneckého zboží značek COMOX a FARLIN. Prodej: -dudlíky -kousátka dětská -hrníčky (hrníčky s brčkem) -kojenecké lahve -knížky do vody -prsní odsávačky mléka -termoobaly na lahve -kartáčky na zoubky -teploměr do vody

Pneuservis. Čištění vozidel: - interiér - exteriér. Drobné opravy vozů: -rychloservis.

Distribuční středisko: Prodej: -plastové nádobí. -kuchyňské nádobí. -plastové dózy na potraviny. -silikonové formy na pečení.

Velkoobchod: Hadice -flexibilní vzduchové potrubí -oplétané hadice -PU hadice -spirálové hadice Prodej, servis, půjčovna: Stavební nářadí -hoblíky -vrtačky -brusky -opalovací pistole -pily -vrtací kladiva -hoblovky -kompresory -svářecí technika Stavební mechanizace -vibrační pěchy, desky, válce ...

Výroba a prodej komory a plastifikační jednotky. Díly a příslušenství ke gumárenským strojům. Povrchová úprava. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD NÁKLADNÍ PNEUMATIKY NOVÉ: - Barum, SAVA, Michelin, Kormorán, KUMHO, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, KAMA NÁKLADNÍ PROTEKTORY: - KONTUR, RECAMIC, New life, NEXT TREAD OSOBNÍ A DODÁVKOVÉ PNEUMATIKY: - SAVA, Barum, Goodyear, KUMHO, DEBICA, Dunlop, AMTEL, Bridgestone, DAYTON, NOKIAN EM PLÁŠTĚ: - Goodyear, ...

Prodej: - autodíly: - karosářské díly - výfukové a brzdové systémy - náhradní díly k nápravám - pohony, disky kol, pneumatiky - elektrodíly, baterie - zahradní technika: - sekačky - elektrické ruční nářadí - zahradní traktory - pily a křovinořezy - Vari systém - elektronika a elektrospotřebiče - ...

Provádíme opravy a servis hydraulických hadic nonstop.

E-shop: - pneumatiky renomovaných výrobců za výhodné ceny. Pneumatiky a jiné zboží u nás objednané zasíláme prostřednictvím přepravní služby General Parcel na místo určení. Objednané disky a pneumatiky Vám na přání zkompletujeme a vyvážíme za poplatek 200, -Kč/4kola (jen kola zasílaná na Vaši adresu).

Výroba, dodávka a montáž -zimní zahrady -plastová okna a dveře -fasádní systémy -prosklené stěny. Sídlo firmy: -U lip 197 511 01 Turnov Tel./fax: 481312810.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -gumárenské výrobky.

Prodej: -pneumatiky Barum, Kleber, Kormoran, Matador, Michelin. Pneuservis pro osobní, užitková, nákladní a speciální vozidla Prodej: -značková autokosmetika -automobilové náhradní díly -autobatere. Výměna: -oleje -výfuky, tlumiče, brzdové obložení.

Prodej: -pryžové výrobky STOMIL: -tlakové hadice -tlakovosací hadice -hadice z PVC -bezvložkové hadice -hydraulické hadice -pryžové desky -dopravníkové pásy: -gumotextilní -z PVC -pryžové profily -těsnicí desky -dopravníkové válečky

Fóliové bazény, rekonstrukce bazénů, výroba z plastů. Výřivky, Swim spa, vybavení bazénů.

Pneuservis. Oprava, servis: -pneumatiky pro osobní, dodávkové vozy: -digitální vyvažování -montáž, demontáž: -osobní, nákladní -duše -bezdušové. Prodej protektorů a nových pneumatik.

Pneuservis. Oprava, servis, prodej: -pneumatiky. Prodej: -celoprotektory všech druhů -disky -alu kola

Pneuservis U černého psa Servis, prodej: - pneumatiky - ocelová a litá kola - plnění klimatizací - autoslužby.

Pneuservis: - servis pneumatik, osobní, 4x4 a SUV - lehká nákladní vozidla VAN, nákladní, motocykly - zemědělská a průmyslová vozidla - opravy průrazů termopresem - huštění Pneumixem - prodej pneumatik a disků různých značek Autoservis: - STK+ emise - brzdy - diagnostika - geometrie 3D - provozní kapaliny - náhradní díly - ...

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - disky. Kompletní čištění aut. Ruční mytí automobilů včetně sedaček. Sídlo firmy: - Žofie Podlipské 215/3, Ostrava - Přívoz.

Velkoobchod: -pneumatiky-všechny druhy a značky. Maloobchod, prodej: -protektorované pneu nákladní, traktory -nové pneu a duše-osobní, nákladní, traktory. Služby: -autoservis -kompletní pneuservis osobních a dodávkových nákladních automobilů, zemědělských strojů -protektorování -STK (příprava) -seřízení světel -geometrie ...

Pneuservis. Prodej: -osobní, nákladní pneumatiky a duše. Montáž, vyvažování a opravy osobních, nákladních pneu.

Pneuservis. Čištění interiérů vozidel.