Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Prodej, servis: -pneumatiky pro všechny typy osobních, nákladních automobilů a motocyklů -MICHELIN, FIRESTONE, BRIDGESTONE, BARUM, DUNLOP, PIRELLI, STOMIL, KLEBER, SAVA, MATADOR, GOOD YEAR, GENERAL, TYFOONI -disky z lehkých slitin, ocelové disky na osobní automobily a vozidla typu OFF ROAD. Výměna, opravy pneumatik ve ...

Stavebniny. Prodej a pronájem lešení Haki. Pneuservis, prodej pneumatik..

Pneuservis Sirotek Oprava: - pneumatiky Práce: - demontáž - montáž - vyvažování pneumatik - Prodej, opravy a montáž pneumatik

Parapan® je dokonalý, oboustranně vysoce lesklý materiál, zvláště vhodný je pro kuchyňská dvířka, obklady stěn, koupelnový nábytek a ostatní použití v nábytkovém designu.

Maloobchod a velkoobchod pneumatik: -na osobní automobily (BARUM, MICHELIN, KLEBER, DUNLOP, KORMORAN, SAVA, FULDA, FIRESTONE, 4x4, BRIDGESTONE, GOODYEAR) -na nákladní automobily (MATADOR, BARUM, UNIROYAL, SEMPERIT, CONTINENTAL, PIRELLI, KUMHO). Nabízené služby: -kompletní pneuservis. -nákladní mobilní servis -opravy defektů ...

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Zemědělské stroje a zařízení Hrot - zabýváme se výrobou a servisem strojů pro sadaře - vyrábíme hydraulické hadice i na počkání - prodáváme zemědělské a lesnické stroje - zajišťujeme záruční i pozáruční servis strojů - provádíme zámečnické práce

Náhradní díly, autodoplňky: -kolové šrouby a matice -pojistné šrouby -znaky kol -skryté chromové ventilky -ráfky ocel i alu. Pneumatiky letní i zimní pro: -osobní automobily -lehké nákladní automobily -vozy Off-road Pneumatiky zimní.

Velkoobchod: -technické plasty-kulatiny, desky, trubky: -polyamidy-silony, teflony, plexisklo, polytan, vrstvené izolanty-kartit, textit, sklotextit, izolační materiál- bezazbestový -PVC, polypropylen, polyetylen -fólie: -polyetylen -pryžové výrobky: -hadice, těsnící desky, dopravníkové pásy, profily -drogerie, ...

Pneuservis: - opravy, vyvažování, přezouvání pneumatik. Autoservis: - opravy automobilů. Servis autoklimatizace, opravy klimatizačních systémů. 3D geometrie náprav. Maloobchod, prodej: - pneumatiky - autodíly, autodoplňky. Sídlo firmy: - Emila Pajurka 1007, Frýdlant nad Ostravicí.

Hadice Barták - průmyslové hadice - hydraulické hadice - odsávací hadice - tlaková vzduchotechnika - příslušenství - pryžové desky, podlahoviny

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera -klínové řemeny pro auta, vrtačky, pračky -těsnění do oken -brusné kotouče -mirelon.

Dovoz a prodej automobilů z Francie a Německa: - prodej dlů, příslušenství - zajištění STK - plnění klimatizací - geometri - pneuservis.

Pneuservis. Provozovna Hostomice tel.311584844: -opravy a prodej pneumatiky nové i ojeté. -prodej, montáž, demontáž, vyvážení pneumatiky na osobní automobily, AVIA, nákladní pneumatiky na objednání. -protektorován -prodej pneumatiky na nákladní auta.

Pneuservis. Prodej, opravy, servis: - pneumatiky - protektory.

Doprava automobilová nákladní: -tuzemská -mezinárodní. Prodej: -pneu. Pneuservis.

MAGNET 3PAGEN nabízí: - Promyšlené! Praktické! Příznivé ceny! - Potřeby pro domácnost a zahradu. - Krásné nápady na dekorace. - Dárky a další spotřební sortiment.

Prodej, e-shop: - železářství - domácí potřeby.

Prodej: -pneu, autoskla, turba. Autodílna. Odtahová služby -zaměření na OFFROAD.

Výroba a prodej: - patní výplň z polystyrenových segmentů do nadzemních bazénů firmy Olmar. Prodej: - zdravotní obuv Ortostep s certifikátem státní zkušebny.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství, - doplňky na osobní, nákladní automobily - Škoda, Avia, Liaz, Tatra - pneumatiky - autobaterie, akumulátory.

Prodej, servis: - pneumatiky - MICHELIN, KLÉBER, KORMORAN, BFGoodrich - ruční mytí a čištění vozidel - ocelových a alu disků. Oprava a údržba motorových vozidel. Obchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla (kromě motocyklů).