Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Velkoobchod - pivo, limo, půjčovna chladícího zařízení, - autodoprava Servisní dílna - výroba hydraulických hadic, - opravy malé zem., zahrad. a les techniky, Chov ryb Provozovna-sklad/dílna : areál ČSAD (5 května 286) 551 02 Jaroměř - Josefov

Stavebně mechanizační firma: -zemní práce -dopravní stavby -projektovaní a realizace vodních staveb -demolice a zpracování přírodních materiálů -pneuservis - prodej - pneu - servis.

Online prodej zimních i letních pneumatik pro osobní, offroad i nákladní automobily. Nabízíme široký výběr pneumatik značek Barum, Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin, Pirelli a další. Využijte také rozšířenou nabídku plechových disků a ALU kol.

Prodej, oprava, montáž: - pneumatiky

Výroba, prodej, opravy: - kožené řemeny hnací - dopravní pásy PVC Výroba, šití: - plachty na fóliovníky.

STK užitkových vozidel a autobusů Měření emisí u vozidel KAROSA, LIAZ, AVIE Servis záruční i pozáruční: Pneu včetně prodeje: Reklama na autobusech vnitřní i vnější:

Autoopravna. Provádí: -opravy nákladních i osobních automobily -opravy automobilů na rovnacím rámu -příprava a zajištění STK a emisí -výměna olejů -prodej neředěné nemrznoucí směsi OMV -prodej autobaterií AKUMA -prodej pneu

Lisování termoplastů, termoplasty. Výroba: -výlisky z plastické hmoty -do gramáže 250 g.

DÍTĚ LOGISTIC s.r.o. -opravy motorových vozidel autorizovaný distributor olejů a maziv TEXACO Velkoobchod, maloobchod: -pneumatiky Oprava, montáž: -přídavných topení do vozidel EBERSPÄCHER. Benzínové pumpy.

Výroba, prodej: -výrobky z technické pryže: -pryžová kolečka, kolečko na manipulační techniku, pro svářečky, míchačky, rudly, kompresory, kontejnery (disk-plast, kov) -těsnění, zarážky, kroužky, rohože, ucpávky, ručky, dlažba k bazénu a jiné. Firma je schopna zajistit i výrobu lisovacích nástrojů-forem.

Pneuservis - osobní i nákladní. Prodej: -pneumatiky všech značek a rozměrů.

Výroba, export, velkoobchod, prodej: -plastové profily EVERWOOD (věčné dřevo) vysoce odolné vůči vodě, soli a povětrnostním podmínkám -lisování (vytlačování) plastových profilů. Široké použití jako náhrada tvrdého dřeva: -vnější a vnitřní obložení budovy, domky, chaty, stánky -fasády - možnost zateplení, sklepy, ...

Internetový prodej Levné pneu, Alu kola, prodaváme pneumatiky všech rozměru i značek např. Sava, Goodyear, Dunlop, Barum, Fulda, Michellin, Kleber, Bridgestone, Firestone, atd...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -průmyslové hadice -hadice pro vzduchotechniku -příslušenství-redukce, spojky, svorky, objímky.. -spirální hadice z PVC, PUR, PP, PE -průmyslové a nástrojové nože -hutní materiál-trubky, dráty, pásy.. -plastová i dřevěná okna a dveře -žaluzie.

Maloobchod: -průmyslové zboží -domácí potřeby.

HROT-ZEMĚDĚLSKÁ TECHNIKA Výroba, prodej, servis: -zemědělská, lesnická, komunální technika -zámečnictví -výroba tlakových hadic.

Velkoobchod, maloobchod: -pneumatiky. Pneuservis.

Pneuservis. Prodej, servis: - pneumatiky.

Kompletní servis terénních vozů, SUV, 4x4. Prodej náhradních dílů, opravy terénních vozů a SUV, diagnostika motoru, geometrie, opravy klimatizace, výměny oleje, výfuku, seřízení světel apod. Pneuservis a prodej nových pneumatik. Možnost online objednávky.

Prodej pneumatik: -osobní a nákladní automobily -zemědělské stroje a motocykly. Nabídka plechových a alu disků, prodej autobaterií.

Pneuservis. Činnost: - prodej pneumatik a disků - prodej sněhových řetězů - přezouvání osobních vozidel - přezouvání lehkých nákladních vozidel - vyvažování kol - opravy pneumatik - opravy disků.

Prodej, maloobchod: -motocykly -skútry -příslušenství Pneuservis: -prodej pneu.