Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

Pneuservis, autoservis: - prodej pneu - laserové seřízení geometrie BOSCH - rovnání hliníkových a plechových disků.

Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní i nákladní vozy - tuzemské i zahraniční -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění ...

Služby: -pneuservis -prodej pneumatik, disků.

Pneuservis. Opravy: -pláště -duše -osobní automobily. Prodej: -pneumatiky -nové -protektory -duše -náhradní díly na všechny typy vozidel. Přezouvání, vyvážení pneu: -osobní -nákladní. Při koupi pneumatik, přezutí, vyvážení, sleva dle odběru. Autoservis: -kompletní opravárenské práce všech typů motorových ...

Pneuservis: -prodej -pneumatiky -ocelové a hliníkové disky -lepení duší a pneumatik -vyvažování nákladních a užitkových pneu -přezouvání pneu všech vozidel -kompletní servis pneu na všechny typy vozidel -prořezávání pneumatik pro nákladní automobily -zajištění protektorování všech typů pneu.

Mechanické ucpávky: - mechanické ucpávky jednoduché - mechanické ucpávky dvojité vyvážené - mechanické ucpávky pro míchadla a reaktory - speciální. Rotační přívody. Spojky: - flexibilní spojky - elastické spojky - super elastické spojky - samomazné zubové spojky - zubové spojky - pevné spojky - speciální spojky na ...

MAKO CAR s.r.o. nabízí výhradně produkty renomovaných světových firem. Moderní technické zázemí, široká nabídka za velmi výhodné ceny a profesionální tým jsou zárukou naprosté spokojenosti každého motoristy.

Prodej: -nákladních -průmyslových -osobních pneumatik. Specializace na prodej a servis: -sněhových -kotevních řetězů -veškerých vázacích prostředků společnosti PEWAG.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -automobily. Pneuservis: -výměna, vyvažování: -pneumatiky. Maloobchod, prodej: -pneumatiky -náhradní díly na veškeré vozy. Práce: -karosářské, karosárna, oprava karoserie -příprava na STK.

Opravy a údržba motorových vozidel. Prodej, montáž pneumatik Kontrola a seřízení geometrie Výměny olejů.

Pneuservis, prodej nových i starších pneumatik všech značek, prodej nových náhradích dílů, doplňků, prodej sudových olejů značky agip Sokolov, Karlovy Vary, Cheb.

Výroba: - plastové spotřební zboží pro domácnost. Zakázková kooperační výroba: - vstřikování technických výlisků z plastů pro ostatní odvětví průmyslu.

Služby: - autoservis - pneuservis Velkoobchod, maloobchod: - pneumatiky

Metalplast Výroba: -technické výlisky z plastů -vyfukované díly (auta) -gumové výlisky (auta). Nástrojářské práce: -opravy forem -úpravy a výroba nových forem (maximálně 1500kg) Výrobky: -dle výkresů nebo samostatného výlisku -vyfukované nádoby do 40l. Základní strojní vybavení -soustruhy, frézy, bruska, nástrojová ...

Pneuservis: -prodej nových pneu, moto, osobní, nákladní, off road, traktorové -nonstop služba: 608959550

Prodej, montáž: - žaluzie - silikonové těsnění na dveře a okna.

Autopůjčovna. MIKROBUSY FORD /1+8, 1+5/ - Transit New - Transit New Extra - Transit Long DODÁVKY FORD /1+2/ - Transit - Transit Kombi Long - Transit Kombi New - Transit Kombi New Extra Osobní vozy: - Fabia - Fabia Combi - Octavia - Suzuki Vitara 4x4 Pronájem: - autoboxy - střešní nosiče. Pneuservis Prodej pneu ...

Prodej, služby: -pneumatik -pnueservis.

Činnost: - autoservis - půjčovna přívěsů - odtahy vozů - doprava valník do 1t - převody vozidel na DI - příprava a zajištění STK - DI včetně pojištění - vyřízení pojistných událostí - prodej náhradních dílů včetně pneumatik - zajištění klempířských a lakýrnických prací - prodej, montáž a přihlášení tažných zařízení Sport Yacht, ...

Prodej: - pneumatiky - náhradní díly - doplňky. Autoservis, pneuservis pro osobní automobily.

Sídlo v Lanškrouně. Velkoobchod, prodej: -hadice, guma, pryž. -průmyslové hadice. -vzduchotechnické hadice. -hadicové spony, koncovky. -pryžové podlahoviny.