Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Výroba plastových výrobků.

Autoopravna: - osobní automobily - pneuservis - čištění interiérů (suché, mokré) - příprava STK.

Pneuservis, pneubazar, odtahová služba, autovrakoviště, autobazar v Brně. Prodej: - jeté i nové, zimní i letní pneumatiky - litá kola, plechové disky - náhradní díly Autobazar, dovoz automobilů

Výroba, prodej: - kuchyňské, zahradní a domácí potřeby z kovu a plastu.

Servis, prodej: -pneumatiky na osobní a nákladní auta -protektory -nové pneumatiky. Pneuservis.

Maloobchod, prodej, e-shop: - pneumatiky - alu kola - plechové disky - bazar - příslušenství.

Prodej: -pneu všech rozměrů -akumulátory -autopotřeby.

Prodej: -pneumatiky -auta -motocykly -jízdní kola -klínové řemeny -gufera -autodoplňky -zahradní hadice -pračkové hadice -akumulátory -osobní -nákladní. Renovace brzdových čelistí.

Pneuservis, oprava, servis, prodej: - protektorování pneumatik - vyvažování kol - oprava pneumatik - vyvažování - prořezávání pneumatik na nákladní auta - pneumatiky na všechny automobily - opravy skel, podvozků - geometrie - klimatizace. Pneuservis Holub, Rychaltice 119, U mostu, 739 46, tel.: 558 699 858, 721 467 447. ...

Instalace, montáž: -dveřní a okenní těsnění

Montáž: - těsnění - okna, dveře - žaluzie - sítě proti hmyzu - plovoucí podlahy, podlahařské práce.

Pneuservis: -prodej pneumatik -přezutí a vyvažování. Prodej a servis: -autoskla -autofolie -autobaterie -likvidace starých autobaterií

Výroba: -různé elektrické propojovací moduly zejména kabelových svazků -kabelové svazky s mikrominiaturními interfejsovými konektory -kabely SCSI II -kabelové svazky s průmyslovými -konektory -rozvětvené kabelové svazky s různými typy konektorů. Prodej: -ochranné hadice -datové a silové kabely -kabelové ...

Osobní, dodávkové, 4x4, nákladní, moto pneu:

Velkoobchod a maloobchod: Autorizovaný prodejce pneumatik značky: -Michelin -Pirelli -Good year -Dunlop Prodej ostatních značek: -Barum -Matador -Pneumant.

Pneuservis, e-shop prodej: - nové i použité pneumatiky. - ekologická likvidace pneumatik při zakoupení pneu - ZDARMA) - prodej a montáž tažných zařízení na všechny typy osobních a lehkých nákladních vozů - servis autoklimatizace.

Autocentrum Stoniš. Autobazar. Dovoz, prodej: - ojeté automobily, vozidla, vozy - ze zahraničí. Autoservis: - oprava, výměna výfuků - výměna brzd a olejů - autolakovna. Pneuservis. Prodej: - autokosmetika. Lakovna, karosárna. Půjčovna: - auta - vozíky.

Výroba: - vodárenské armatury. Prodej: - materiál pro inženýrské sítě, vodovody, kanalizace.

Výroba: - požární hadice - požární (Pyrotex, Techmatex) - hydrantové - průmyslové - sportovní - hadice vyhovují příslušným normám.

Výroba: - výrobky z plastických hmot a pryže.

Výroba, servis, poradenství: HYDRAULIKA: - vysokotlaké hydraulické hadice - trubková šroubení - přírubové spoje - teflonové hadice, ...

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží. -domácí potřeby.

Maloobchod, e-shop: . LED projekce - LED produkty - fotovoltaika - pneumatiky.

Prodej: - zahraniční tříděné pneumatiky - ocelové disky.