Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Maloobchod, prodej, e-shop: - pneumatiky - pneumatiky pro osobní vozidla - pneumatiky pro motocykly - plechové disky - hliníkové disky.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Práce: -autoklempířské. Autodoprava. Prodej a montáž: -autosklo -výfuk -autobaterie AFA, BANNER -pneu MATADOR, BARUM. Oprava: -motor -převodovka -náprava. Příprava STK. Nákup a prodej: -automobil -olej -náhradní díl.

Autoservis, opravy a údržba vozidel. Emisní měření vč.paltestu. Optická geometrie náprav. Klempířské práce. Příprava vozů na STK. Pneuservis, prodej pneu.

Pneuservis: - autorizovaný prodejce pneu Danlop - velkoobchod - maloobchod - prodej všech ostatních značek - kompletní servis.

Společnost PROTEKTORY Praha s.r.o. je tradičním českým výrobcem protektorovaných pneumatik pro osobní a nákladní automobily technologiemi "za tepla v lisu" a "za studena".

Servis pneu prodej, opravy a montáž pneumatik.Dále provádíme běžné opravy všech osobních i dodávkových vozidel výfukových potrubí, chladících soustav brzdových soustav.Přípravy vozu na STK a jeho vyřízení.

Pneuservis: -prodej, výměna a montáž pneumatik. Autoservis.

Prodej, montáž : Žaluzie: - horizontální - hliníkové - vertikální - látkové Těsnění: - silikonové profily do drážky na okna a dveře - venkovní rolety - garážová vrata - plastová okna Práce: - sádrokartonářské - minerální podhledy - půdní vestavby

Autoservis: - autorizovaný servis AUTO ŠTANGL, partner České pojištovny, veškeré opravy karoserií a mech. částí, - měření emisí B+D, servis klimatizace, oleje, OMV, Shell, Esso, měření geometrie, kodování autoskel a jejich výměna, montáž taž.zařízení, apod. Pneuservis: - prodej a montáž pneu Barum, Continental, Dunlop, Good year, Fulda a ...

Pneuservis. Prodej: - použité pneumatiky - protektory pneu Vraník - nové pneumatiky - alu disky nové - použité alu disky - ocelové disky. - rovnání disků Najdete nás vedle Autosalonu Hyundai na hlavní silnici Č.Třebová - Ústí nad Orlicí.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly pro osobní automobily, autodíly (i použité), zejména na PEUGEOT, CITROËN. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - osobní a užitková vozidla. Pneuservis. Odtahová služba nonstop - tel:774 501 502. Autovrakoviště.

Autoservis, pneuservis: -opravy osobních vozidel -prodej a výměna pneumatik -zprostředkování STK+emise.

PNEU-CAR-SERVIS Služby: -demontáž a montáž kol osobních automobilů a vozů AVIA -vyvažování kol -opravy duší a bezdušových pneumatik -příjem ojetých pneumatik na protektorování -huštění pneumatik dusíkem -monitorové vyvažování -prodej pneumatik všech značek.

Autoopravna, autoservis. Oprava, servis: - motorová vozidla. Práce: - mechanické - výměna autoskel - montáž zabezpečovací zařízení, autodoplňky, autorádia - diagnostika - brzdy, motory, podvozek - geometrie - karosářské, autoklempířské - autoelektrikářské. Pneuservis. Prodej: - náhradní díly na automobily, ...

Prodej a servis zemědělské techniky. Autorizovaný prodejce JCB zemědělských strojů. Další prodejní značky: FELLA, KRONE, RAUCH, ARCUSIN, FLIEGL. Prodej zemědělských pneumatik na traktory, manipulátory, sklízecí mlátičky, řezačky, stroje ŽV. Čištění a doplňování klimatizace u strojů a vozidel.

Autoservis: -motory, převodovky, spojky, autoskla Služby: -měření geometrie -3D geometrie -údržba klimatizace -STK -kontrola, výměna: -oleje, filtry, brzdy, autobaterie, tlumiče, výfuky. Prodej: -autodíly.

Výroba a montáž bazénů a bazénového příslušenství, plastového bazénového bednění, plastových atypických výrobků. Vnitřní a venkovní krby.

Zajišťujeme výrobu stropních a rozkládacích sušáku na prádlo, dále provozujeme velkoobchod domácích potřeb.Jsme také přímí dovozci nerezových odpadkových košů a spotřebního zboží.

Prodej: - náhradní díly na nákladní automobily, vleků a návěsů, na osobní automobily - nové a ojeté užitkové vozy. Výroba: - hydraulické hadice. Pneuservis, autoservis. Motoservis. Odtahová služba. Armyshop. Pobočka: Jeseník, Bezručova 601, (areál ČSAD) Bruntál, Krnovská 16

Autoservis. Pneuservis. Opravy, servis: - automobily, vozidla, vozy - generální opravy motorů, převodovek, startérů, alternátorů - měření a seřizování geometrie náprav. Práce: - automechanické - karosářské, autoklempířské - autolakýrnické. Příprava vozidel na technické prohlídky. Provedení STK včetně emise.

Prodej, maloobchod: -nové pneu všech značek Opravy a montáž pneu: -osobní a nákladní automobily -zemědělské stroje -motocykly Vyvažování. Protektorování studenou a teplou vulka- nizací. Opravy bočních průrazů pneu. Opravy předních skel. Seřizování geometrie náprav 3D laserem. Seřízení světel regloskopem. Zajištění a příprava ...

Největší obchod s vybavením domácnosti. Baterie, dřezy, koupelnové vybavení, nerezové výrobky, plastové výrobky, kování, dřezy, podlahy, dveře, ventilační systémy, pohovky, hi-fi nábytek a mnoho dalšího.