Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Pneuservis. Prodej i servis pneu a disků. Kompletní čištění automobilů: - čištění interiérů - ruční mytí automobilů. Tónování autoskel: - prodej, monáž autofólií.

Autorizovaný prodejce, maloobchod, velkoobchod, servis, opravy: -pneu BRIDGESTONE, FIRESTONE -pneumatiky pro osobní automobily -pneumatiky pro nákladní automobily. Služby: -pneuservis -protektorování -studené protektory KRAIBURG. Provozovny: -32600 Plzeň, Skladová 20 -tel.:377447796 -e-mail: pspalensky@iol.cz.

Maloobchod, prodej: - pneumatiky - disky. Pneuservis.

Výroba: - plastových kánoí, pramiček, nádrží a přístavních mol. E - shop: - elektromotory - funkční prádlo - kajaky - nádoby pro vinaře - plastové kánoe - rybářské pramice - šlapadla - vodácké vybavení. Výrobna: Kostěnice 171 (areál bývalého Magnetu) Pardubice 530 02 - tel.: 777067527

Maloobchod, prodej, E-shop: - pneumatiky (osobní, užitková vozidla) - disky. Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla, vozy. Sídlo firmy: - Kavalcova 1210/23, Bruntál.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby.

Pneuservis. Oprava, prodej: - pneumatiky.

Prodej, e-shop: - Alu disky - závodní kola - pneumatiky - bezpečnostní matice, šrouby - digitální tlakoměr - montážní kit.

Pneuservis. Prodej, montáž, opravy: -osobní a dodávkové vozy -zemědělská a zahradní technika. Značky: -Pirelli, Bridgestone, Firestone, Goodyear, Dunlop, Michelin, Matador

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly -autodoplňky -karosářské díly pro osobní vozy a dodávky -autobaterie -autoskla -výfuky -střešní nosiče -pneu, disky a ráfky -motorové oleje a maziva.

Autoservis. Pneuservis. Prodej náhradních dílů všech značek.

Prodej: -pneu, pneumatiky BARUM, MATADOR, VREDESTEIN, DUNLOP. Pneuservis, oprava, servis: -pneu (auto, moto, motorky).

Naše služby: - autoservis - pneuservis.

Zakázková výroba: -těsnění pro topenáře, instalatéry. Těsnění: -klingerové, univerzální až 550 °C -temafast, temasil, temaplus -speciální tvary na zakázku. Výseky z různých materiálů - kůže, pryž ve mzdě. Těsnění od nás těsní tato media: -acetylen, benzen, benzin, cukr, čpavek, dibutyftalát, dusík, ethylen, ethylenglykol, ethyleter, ...

Oprava, servis: -osobních i dodávkových automobilů. Prodej: -náhradní díly -pneumatiky.

Naše služby: - protektorování pro nákladní automobily, autobusy a návěsy.

Zajišťujeme komplexní dodávku materiálu pro průmyslové podniky a výrobní závody

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Práce, služby: -autoopravna -pneuservis -klempířství

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - osobní a dodávkové automobily - mechanické, autoelektrikářské, autokarosářské práce. Pneuservis, oprava, servis: - pneumatiky na osobní a dodávkové auta.

Pneuservisní síť a prodejce pneumatik s působností po celé ČR.

Služby: -pneuservis Montáž, demontáž, vyvažování: -pneumatiky. Prodej: -pneumatiky, protektory -autobaterie -plechové disky, litá kola -rovnání ALU Disků. Pobočka: -Nádražní 136, Chýnov 39155. -Tel:381 297 936 -kazda-chynov@seznam.cz