Výroba a prodej pneumatik a duší pro motocykly, automobily, nákladní vozidla, pracovní stroje nebo jízdní kola a další dopravní či jiné prostředky nabízí bohatou nabídku různých variant, rozměrů a určení. Neváhejte využít i početnou nabídku pneuservisů.

Autobazar, bazar: -prodej ojetá vozidla, auta -komisní prodej -leasing na počkání -zpětný leasing, protiúčet Prodej, montáž: -pneumatiky levné použité na osobní i dodávkové automobily -použité ocelové disky -provoz po-pá 9-17hod -tel.: 608218219, 602159898, 723810867.

Autoslužby. Pneuservis. Maloobchod, prodej, servis, oprava, montáž: - pneumatiky - zimní protektory.

Pneuservis. - opravy pneumatik osobních i nákladních vozů - prodej disků a pneumatik na všechny značky vozů. Autodoprava

Autoservis: -pneuservis -měření emisí, benzín, plyn -prodej, montáž autorádií -autobaterie -výměna oleje ARAL, SHELL -prodej pneu včetně montáže -příprava a zajištění STK*.

Služby: -pneuservis -demontáž, montáž pneumatik -opravy technologií -zemní práce -těžké přepravy do 37tun včetně vyřízení povolení Maloobchod, prodej: -kompletní sportiment pneumatik -náhradní díly na všechny typy automobilů -autobaterie.

Pneuservis: -montáže a vyvažování pneumatik. Prodej: -pneumatiky všech značek -náhradní díly na zahraniční vozy -náhradní díly na všechny vozy ŠKODA -autodoplňky. Provádí: -výměna olejů -rychloservis brzd (výměna brzdových destičekek) -ostatní opravy možno - HALALA AUTOSERVIS v Chotyně 171.

Prodej: - pneumatiky - aluminiové disky a příslušenství.

Pneuservis Drobovice. Prodej pneumatik (Bridgestone, Firestone, Dayton, Pirelli, Ceat, Matador). Výhodné ceny. Pracovní doba: Po-Pá 9-17.00hod., So 10-15 hod.

Služby, školení: -školení na opravy pneumatik -doplňkové školení na opravy pneumatik -servisní činnosti v osobním pneuservisu, nákladním pneuservisu. Prodej, e-shop: -ventily, šrouby -pneumatiky.

Autoservis, pneuservis: -opravy všech typů osobních a užitkových vozů -výměna autoskel -geometrie.

Prodej: - ojeté i nové zahraniční pneumatiky všech rozměrů - hliníkové disky - pneumatiky - BARUM, MATADOR. Servis, protektorování: - pneumatiky.

Prodej, servis: - pneumatiky

Autoservis, autoopravna, karosárna, pneuservis. Prodej, maloobchod: - náhradní díly na tuzemské a zahraniční vozy, brzdy, tlumiče, spojky, rozvodové sady, výfuky, svíčky, filtry, oleje, klínové řemeny, ložiska, gufera, čerpadla, termostaty, kabely, elektropříslušenství, autobaterie, pneumatiky, autopotahy, autodoplňky, autorádia a další.

Nákladní a osobní pneuservis, protektorování nákladních pneumatik, mobilní servis nákladních pneumatik, prodej litých a ocelových disků, monitoring nákladních pneumatik pro dopravní firmy, velkoobchodní prodej pneumatik, autorizovaný Michelin-partner pro ČR.

FIRMA SE ZABÝVÁ: -Prodej automobilů KIA MOTORS, LADA -Leazing automobilů -Záruční a pozáruční servis -Měření emisí -Příprava vozů na STK -Elektro opravy -Pneu servis -Zabezpečení automobilů DEFEND LOCK -Systém HERO - kódování autoskel -Prodej náhradních dílů

Pneuservis. Oprava, prodej, uskladnění: -pneumatiky -všechny značky.

Prodej pneumatik MITAS, CONTINENTA, CULTOR, MICHELIN, MATADOR v sortimentu traktorových, zemědělský nákladních a stavebních pneumatik. U nás široký sortimentu pneumatik skladem v našem distribučním skladu nebo můžete koupit na www.mitas-pneu.cz, zasíláme též na Slovensko. U nás specializovaný pneuservis kde Vám přezujeme a opravíme pneu od ...

Prodej, e-shop, internetový obchod: - pneumatiky TOYO - litá kola, ALU kola OZ, Ronal.

Pneuservis. Prodej, opravy, montáž: - pneumatiky.

Prodej: -pneumatiky BARUM, KLÉBER, MICHELIN, KORMORAN. Služby: -pneuservis -osobní a užitková vozidla.

Pneuservis. Prodej, oprava, servis: -pneumatiky.

AUTOSERVIS-veškeré mechanické a karosářské práce, servisní prohlídky, geometrie, servis klimatizací, montáž tažných zařízení.PNEUSERVIS-kompletní pneuservis pro osobní, nákladní, agro a zahr.techniku.Prodej pneumatik, náhradních dílů a autodoplńků.ODTAHOVÁ A ASISTENČNÍ SLUŽBA