Pryž je materiál, ze kterého se vyrábějí hadice, pásy a těsnění. Pořiďte si odolné pryžové hadice na tlakový vzduch, chemikálie, abraziva, technické plyny, horkou páru nebo vodu. Pásy se naopak hodí na přepravu sypkého, abrazivního a zrnitého materiálu.

Profilové těsnění, které Vás nezklame
Používejte profilové těsnění od Pavla Špendlíka a vše bude v suchu. Vyberte si kvalitu a spolehlivost. Specializujeme se na výrobu profilového těsnění pro trapézové plechy, těsnění pro vlnovky střešních krytin, utěsňovací špalíky, těsnící pásy ad. Jsme schopni vyrobit na zakázku i těsnění s velmi specifickými požadavky. Jsme tu pro vás.
Profilové těsnění, které Vás nezklame
VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Výroba, prodej: Výrobky KOH-I-NOOR -školní, kancelářské, umělecké potřeby -stěrací a technická pryž -zpracování plast.hmot -kartonáž -obaly-potisk.

Výroba a prodej: -těsnění vodo-topo-plyn -průmyslová a zakázková těsnění -těsnící desky -ucpávkové šňůry a kroužky -O kroužky, pryžové šňůry, průchodky, manžety -instalatérský materiál -speciální těsnění (spirálově vinutá a hřebínková těsnění) -žáruvzdorné a izolační materiály -nehořlavé textilie -expandovaný PTFE, ...

Prodej sortimentu v oblasti těsnících prvků a hydraulických systémů. Sortiment: - průmyslové hadice a potravinářský průmysl - pryžové desky a podlahoviny, bezazbestová těsnění, ucpávkové šňůry - odsávací hadice - mazací technika - příslušenství k hadicím - těsnění pro hydrauliku a pneumatiku - těsnění pro rotační pohyb - ostatní ...

Výroba technických dílů z pryže a plastů: - pro automobilový, zbrojařský a strojírenský průmysl. Technologie: - vstřikování plastů - RIM vstřikování - lisování, vstřikování pryže. Díly: - silubloky, manžety, kladky.

Práce, montáž: -těsnění ze silikonové pryže zn. Sillen do oken.

Prodej: - pryžové směsi pro pogumování válců - nevulkanizovaný kaučuk ( zastoupení CHASE ELASTOMER U.K. Ltd. )

Prodej, dodávka: - těsnící materiály - těsnění za výrobní ceny - statická izolační těsnění - pletená těsnění pro čerpadla a ventily - izolační pásky a tkaniny - tepelně izolační desky - bezasbestové deskové materiály - brzdové pásy.

Gumárenská výroba: - lisovaná technická pryž-těsnění, manžety, vlnovce, krátké hadice, silentbloky, průchodky, dorazy - odhlučňovací fólie k tlumení průchozího hluku - opravné materiály pro pneuservisy.

Výroba: -koncovky k hydraulickým hadicím -díly pro hydrauliku pro firmu Tieffe.

Výroba, prodej: - těsnění - těsnící materiály - těsnění pro automobily.

Prodej: - tlakové hadice a příslušenství pro hydrauliku - O kroužky, manžety, stírací kroužky, Cu kroužky - ložiska a řemeny - gufera

MORAGUM. Gumárenská, plastikářská výroba. Výrobky z technické pryže a pryže s kovem. Výroba vstřikovaných výrobků z materiálu teflon.

Velkoprodej a maloprodej -kompletní sortiment: -pneumatiky, duše, vložky, autobaterie -fridex, brzdové kapaliny, arva, destilovaná voda, autokosmetika -hadice vysokotlaké i koncovky různých průměrů, délek, tlakové hadice zastoupení SEMPERIT -hadice v metráži na vzduch, vodu, kyseliny, potraviny, ...

Automobilový průmysl: -bovdenové hadice -bovdenové spojení. Papírenské výrobky: -obálky -poštovní tašky -sáčky. Kooperace: -kovo -elektro -plasty -papír.

Firma Charvát Group s.r.o. navazuje na tradici svého předchůdce, státní podnik Technometra, který byl největším českým výrobcem vysokotlakých průmyslových hadic. Od jeho privatizace 1. ledna 1998 se výrobní sortiment postupně rozšiřuje a firma se profiluje ve 5 hlavních oblastech: - továrna na armované hadice - dodavatel materiálu a ...

Distribuce, prodej: -ložiska -těsnění -mazací systémy -výrobky pro přenos výkonu -lineární systémy -přístroje -optická měření, ustavování strojů -vibrační diagnostika -filtry -zabezpečovací systémy -nářadí -termovize -engineering -opravy, repasování ložisek.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - čerpadla (oběhová, kalová, ponorná, pro bazény) - domácí vodárny - ruční pumpy - tlakové spínače - hadice, postřikovače - manometry.

Firma JOHANES Velkoobchod výrobků z pryže: - hadice - pryžové, plastové, kovové - savice - pryžové, plastové - podlahoviny - bezazbestové desky a šňůry - gumokorek - těsnící lepenky - průmyslová textilie - hadicové spony - hadicové spojky - hydraulika - ocelová lana.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hydraulické a klimatizační hadice -vzduchové, průmyslové a potravinářské hadice -hydraulické šroubení. Výroba: -hydraulické válce -těsnění, těsnící prvky -drobná mechanizace.

VÝROBA: - pryžové komponenty pro elektrospotřebiče - pryžové komponenty pro automobilový průmysl

Výroba: - plastové a pryžové komponenty pro automobilový průmysl - pneumatiky, duše, hadice.

PRODEJ: -Výroba hydraulických hadic -Průmyslové hadice pryž, plast -Spojovací materiály, spony, spojky -Průmyslové podlahoviny s dezénem -Pryžové profily, lepidla, tmely -Tvarovky mosaz