Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Výroba, prodej: -vysokotlaké, nízkotlaké a palivové hadice.

- pneumatiky nové i mírně jeté - disky nové i mírně jeté

Výroba, prodej: -výrobky z technické pryže: -pryžová kolečka, kolečko na manipulační techniku, pro svářečky, míchačky, rudly, kompresory, kontejnery (disk-plast, kov) -těsnění, zarážky, kroužky, rohože, ucpávky, ručky, dlažba k bazénu a jiné. Firma je schopna zajistit i výrobu lisovacích nástrojů-forem.

Výroba: - technická pryž - lisovací formy - přesné výrobky z pryže, určené především do automobilového průmyslu

Maloobchod, prodej, e-shop: - pneumatiky - alu kola - plechové disky - bazar - příslušenství.

Výprodej zboží: -domácí potřeby -elektropříslušenství -sportovní potřeby -vánoční zboží -umělé květiny -hračky -nářadí -textil.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Pneuservis. Prodej, montáž, oprava: -pneumatiky.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Výroba plastových výrobků

Opravy, výměny, prodej: -pneumatiky pro osobní automobily -drobných servisních prací. Prodej: -ocelová i litá hliníková kola.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Zprostředkování obchodu

-Koupě a prodej potravinářského a nepotravinářského zboží se zprostředkovatelskou činností -Pneuservis

-Pneuservis -Koupě a prodej zboží a jeho zprostředkování

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba, zpracování, montáž a prodej výrobků z plastických hmot Truhlářství, podlahářství

Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Výroba plastových a pryžových výrobků Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků Umělecko-řemeslné zpracování kovů Výroba strojů a zařízení Výroba motorových a přípojných ...

Teleshoppingový, zásilkový prodej: -výrobky pro kuchyň, domácnost, auto či životní styl -sortiment výrobků exkluzivně vyroben pro společnost WS International a. s nebo jsou na ně vlastněna exkluzivní prodejní práva na českém trhu -elektrospotřebiče pro domácnost: roboty, mixery, krouhače, vysavače, pánve, nože (nádobí) -kosmetika, ...

Provozovna ukončena. Prodej a montáž pneumatik. Provoz autoservisu. Výměna olejů, brzdových destiček. Diagnostika aut. Půjčování střešních boxů.

Pneuservis. Poradenství, velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatiky: -BARUM, BRIDGESTONE, KLEBER, MATADOR, MICHELIN, KORMORAN, BF GOODRICH, PIRELLI, FIRESTONE -osobní, užitkové, nákladní, traktorové, zemědělské -protektory. Likvidace starých pneumatik.

Pneuservis. Poradenství, velkoobchod, maloobchod, prodej pneumatiky: -BARUM, BRIDGESTONE, KLEBER, MATADOR, MICHELIN, KORMORAN, BF GOODRICH, PIRELLI, FIRESTONE -osobní, užitkové, nákladní, traktorové, zemědělské -protektory. Likvidace starých pneumatik.

Maloobchod, prodej: - hospodářské a domácí potřeby

Prodej domácích potřeb.

Výroba plastových a pryžových výrobků

vedeno již jako s.r.o. Internetový obchod, e-shop: -motocykly, skútry, pneumatiky a další doplňky.