Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Drobné opravy osobních vozů Pneuservis

Prodej - pneumatiky Pneumatiky - montáž - opravy

Prodej - ojeté vozy ŠKODA Prodej - osobní vozy ŠKODA Karosárna Autolakovna Autorizovaný servis ŠKODA Pneuservis Autoškola Řuční mytí vozidel

Autoelektrikářské práce Automechanické práce Autolakýrnické práce Servis - autoklimatizace Autoservis - nákladní vozy - do 3,5t Autoservis - osobní vozy - do 3,5t Pneuservis - do 3,5t Odtahová služba - vnitrostátní a mezinárodní - do 3,5t

Prodej - náhradní díly - příslušenství Prodej - pneumatiky - disky Doprava - nákladní (vnitrostátní) Osobní doprava Prodej - oleje - maziva Internetový obchod - náhradní díly - příslušenství - pneumatiky - disky - oleje - maziva

Přípravy vozů na STK Pneuservis Měření - emise Doprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 12t

Prodej - náhradní díly Prodej - pneumatiky - disky Autoservis Pneuservis Broušení - klikové hřídele všech velikostí

Prodej - pneumatiky Půjčovna - přívěsné vozíky Pneuservis

Ložiska, gufera, o-kroužky, těsnění, klínové a speciální řemeny, řetězy, hadice, plexiskla, spojovací materiál. Výroba: - hydraulické hadice.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska-valivá, lineární, příslušenství - šrouby-kuličkové, válečkové - přístroje-bezdemontážní diagnostika SKF - oleje, maziva - těsnění-hřídelová, pro hydrauliku.