Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Pneuservis, autoservis - prodej a montáž pneumatik.

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba kovových a plastových lišt

Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského poskytuje servis automobilů všech značek. Autoservis: - autoopravna - příprava vozidel na STK - servis vozidel všech značek - diagnostika motorů, elektroniky - servis klimatizace - desinfekce klimatizace - kontrola kabinového filtru - výměna oleje a filtrů - geometrie nápravy - ...

Firma Semperflex Optimit s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej hydraulických a průmyslových hadic v celé České republice a v zahraničí. Mezi naše další služby se řadí také výroba a prodej pryžových desek a fólií. Výroba, velkoobchod, prodej: Hydraulické hadice - vybrat si můžete kompaktní nebo ovinované hadice, které jsou určeny především pro ...

Autoservis. Pneuservis. Půjčovna - střešní boxy. Test tlumičů a brzd. Geometrie.

Protektorování, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pneumatiky studeným způsobem. Pneuservis, kompletní pneuservisní služby.

Služby - autoservis - pneuservis - prodej, e-shop autodílů, pneumatik.

Pneuservis - servisní činnost - prodej pneumatik. Další provozovna Rychaltice - Pneuservis Holub, Rychaltice 119, U mostu, 739 46 - tel. 604 213 376.

Prodej: - zahradní nářadí - zahrádkářské potřeby - zahradní plastový nábytek - potřeby pro řemeslníky, kutily - hadice - hnojiva, zemina.

specialisté na průmyslové hadice polyuretanové, ocelové, kovové, z PVC, silikonové, teflonové, nerezové, chemicky odolné, vysokoteplotní, odolné proti otěru pro dřevozpracující, nábytkářský, chemický, potravinářská, zemědělský, stavební, strojírenský a jiný průmysl

Bazar - autodílyvýkup a prodej - vozidla Prodej - autodíly - autodoplňky - autoskla - disky - Alu kola Prodej - pneumatiky Výměna - autoskla Opravy - alternátory - startéry - převodovky, ... Výroba - brzdové trubky Soustružnické práce

Pneuservis. Prodej, opravy, servis: - pneumatiky - vyvážení, protektorování pneu - lepení duší. Montáž, demontáž: - kol (kola). Maloobchod, prodej: - náhradní díly, autodíly na automobily (ND) - akumulátory.

Výroba, prodej: - plastové výrobky - pryžové výrobky.

Výroba: - silentbloky, výrobky z pryže - gumo - kovové výrobky - příslušenství k silentbloku.

Výroba: -výrobky z technické pryže: -mikroporézní desky. -pryžové vaky pro uzávěr plynového potrubí. -pryžové hadice. -vysoce pružné folie. -mlékárenské polštáře.

Výroba, velkoobchod, prodej: - hadice pro automobilový průmysl - hadice pro mazací lisy - autobrzdové hadice.

Prodej, dodávka, poradenství: - hydraulika - hydraulické prvky, hadice - hydraulické příslušenství - kulové kohouty - hydraulické šroubení - nízkotlaké a vysokotlaké hadice - trubní úchyty. Zastoupení firem: -EMB -STAUFF -PISTER.

Pneuservis, servis, oprava, prodej: -pneumatiky (osobní, nákladní) -protektorování pneumatik.

E-shop: - plastové nádobí - dekorativní výrobky pro domácnost - jednorázové nádobí.

Velkoobchod, malooobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál Maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradní doplňky a nářadí. Vodoinstalační a topenářské práce. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí. Svářečské práce.

Pneuservis. Prodej, opravy, servis: - pneumatiky - protektory.

Pneuservis, oprava, servis, prodej: - protektorování pneumatik - vyvažování kol - oprava pneumatik - vyvažování - prořezávání pneumatik na nákladní auta - pneumatiky na všechny automobily - opravy skel, podvozků - geometrie - klimatizace. Pneuservis Holub, Rychaltice 119, U mostu, 739 46, tel.: 558 699 858, 721 467 447. ...

Pneuservis. Maloobchod, prodej: - pneumatiky (osobní, 4x4, VAN, nákladní) - ocelová kola, litá kola, ALU kola (disky). Sídlo firmy: - Ostrava - Vítkovice, Rudná 1124/32.

Prodej, maloobchod: -průmyslové pryžové a hydraulické hadice -trubkové spony pro ukotvení kabelových svazků, trubek a hadic -hadice, pryžové desky, pryžové šňůry -pryžové podlahoviny -hliníkové trubky -objímky -hadicové spony -mazací technika -segerovky.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - čerpadla (oběhová, kalová, ponorná, pro bazény) - domácí vodárny - ruční pumpy - tlakové spínače - hadice, postřikovače - manometry.