Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Montáž, přestavba: - automobilů na CNG/LPG. Prodej: - náhradní díly na osobní vozy. Čerpací stanice LPG. Pneuservis. Oprava, servis: - pneumatiky - měření emisí.

Velkoobchod,distributor,exportér: -pneumatik koncernu CONTINENTAL pro zahraničí -návěsy a přívěsy předních čínských výrobců do zemí Afriky a Středního východu -distributor přívěsů značky PM**. Obchodní aktivity: -zajišťování exportu českých výrobků a poradenství v oblasti zahraničního obchodu českým výrobcům ...

Výroba,oprava,servis,instalace: -tlakové hadice -desky,folie,fólie z plastu -plastové profily.

Autoservis Pneuservis - laeserová geometrie

Bazar - plechové disky Pneuservis E-shop - pneumatiky (osobní, užitkové, off-road, motocyklové)

Výroba - komponenty pro automobilový průmysl Výroba - součásti ze skelných laminátů

Pneuservis, servis, oprava: -lepení dopravních pásů -protektory -vyvažování. Maloobchod, prodej: -pneumatiky.

Autorizovaný prodejce ŠKODA-AUTO a.s. Prodej, leasing, autosalón: -osobní vozy, automobily ŠKODA. Autoservis, autoopravna, oprava: -osobní vozidla -pneuservis, pneumatiky -mytí, čištění interiérů vozidel. Odtahová služba. Prodej: -náhradní díly,autodíly ND -dálniční známky.

Autoservis,autooprava,servis,oprava: -osobní automobily,vozy -mechanické práce -diagnostika -pneuservis -výměna pneumatik. Maloobchod,prodej: -náhradní díly,autodíly,ND. Pronájem,půjčovna: -osobní a lehké dodávkové automobily.

Výroba - laminátové díly automobilové doplňky Výroba - laminátové díly na veřejná osvětlení, saunové kádě, automobilové doplňky - patice pro veřejné osvětlení

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba zboží z plastů -Výroba pryžových výrobků kromě zpracování gumárenských směsí

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba gumárenských a plastikářských výrobků