Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - náhradní díly, autodíly.

Velkosklad, velkoobchod, prodej: - pneumatiky: - pro osobní automobily, nákladní automobily - motopneu - pro motocykly - značky Barum, Bf Goodrich, Bridgestone, Continental, Dayton, Dunlop, Falken, Firestone, Fulda, Goodyear, Hankook, Kleber, Kormoran, Kumho, Matador, Michelin, Nexen, Nokian, Pirelli, ...

Autobazar Ostrava. Prodej, maloobchod: - ojetá auta, automobily - disky - pneumatiky.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - rovnání a estetické opravy alu disku - disky - alu kola. Služby: - plnění klimatizací - geometrie kol (náprav) - ruční mytí a čištění automobilů.

Zabýváme se prodejem nových a starších dílu na všechny typy vozů-maloobchod, velkoobchod. Tento rok jsme prodej rozšířili o prodej PNEU za skvělé ceny. Prodejna: - Podsedliště 33, 711 00 Ostrava-Koblov.

Autoservis: - osobní, užitkové, dodávkové vozy - mechanické, karosářské, lakýrnické, elektrikářské práce. Diagnostika. Geometrie. Pneuservis, prodej pneu. Prodej náhradních dílů: - veškeré díly na všechny značky (výhradně Chevrolet, Daewoo). Specializace: - generální opravy mechanických i automatických převodovek a motorů ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - pneumatiky na všechny druhy vozidel Pneuservis. Prodej: - ocelová a litá kola - ocelové a alu disk - AKU baterie. Čištění interiérů.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - autodíly, náhradní díly - pneumatiky.

Autoservis, autoopravna, opravy, servis: - osobní a užitkové vozy všech značek - karosářské práce, karosárna - autolakýrnické práce, autolakovna - měření emisí - pneuservis. Odtahová služba.

Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Autorizovaný prodejce - vozy Honda. Autoservis, autoopravna. Karosárna, autolakovna, pneuservis. Prodej, maloobchod: - náhradní díly, autodíly - pneumatiky. Půjčovna vozů.

Malobchod a velkoobchod impregnačních přípravků na bázi nanotechnologie a přímá aplikace nano přípravků. Poskytujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej motocyklových a automobilových pneumatik, zajišťujeme servis pneumatik, prodej a aplikace antidefektových tmelů, motoservis.

Rychloservis: Výměná olejů, provozních kapalin Výměna filtrů Výměna brzdových kotoučů a destiček Výměna ložisek, čepu řízení, kloubů Servis klimatizace, doplnění chladiva Desinfekce klimatizace Montáž tažného zařízení Montáž výfuků Pneuservis. Montáž, opravy, servis: - pneumatiky, Alu disky. Opravy defektů, rovnání kol, lakování ...

Pneuservis. Oprava, prodej, montáž, maloobchod: - pneumatiky. Autoservis.

Internetový obchod: - pneumatiky - televizory - pračky - ledničky - nábytek - sekačky na trávu - jízdní kola.

Čištění interiéru aut: - luxování, očištění - ošetření kožených sedadel a plastových dílů - tepopvání sedadel. Pneuservis. Ruční mytí vozidel.

Pneuservis: - osobní - nákladní. Opravy, prodej: - pneumatiky. Přezouvání, vyvažování, uskladnění pneu. Opravy: - defekty - boční průrazy - Alu disky. Prodej: - duše - ocelové a hliníkové disky - autožárovky - kryty kol (poklice) - autokosmetika - stěrače - kapaliny do chladičů i ostřikovačů.

Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - disky. Kompletní čištění aut. Ruční mytí automobilů včetně sedaček. Sídlo firmy: - Žofie Podlipské 215/3, Ostrava - Přívoz.

Velkoobchod: -technické plasty-kulatiny, desky, trubky: -polyamidy-silony, teflony, plexisklo, polytan, vrstvené izolanty-kartit, textit, sklotextit, izolační materiál- bezazbestový -PVC, polypropylen, polyetylen -fólie: -polyetylen -pryžové výrobky: -hadice, těsnící desky, dopravníkové pásy, profily -drogerie, ...

Výroba a prodej: - patní výplň z polystyrenových segmentů do nadzemních bazénů firmy Olmar. Prodej: - zdravotní obuv Ortostep s certifikátem státní zkušebny.

Pneuservis, prodej pneumatik. Rychloservis: - výměna oleje a provozních náplní - kontrola, doplnění, čištění a servis KLIMATIZACE - laserová 3D geometrie - příprava vozu na STK - seřizení světel - opravy na brzdovém systému - výměna tlumičů, čepů, výfuků.

Prodej, oprava, servis: -textilní kompenzátory -flexibilní hadice -kovové kompenzátory -gumové PTEE kompenzátory -příslušenství kompenzátorové techniky.