Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Pneuservis. Prodej, montáž, maloobchod: - pneumatiky. Oprava disků. Prodej disků.

Autobazar, prodej: - ojeté osobní i užitkové vozy, automobily na protiúčet - výkup, protiúčet vozidel. Vozy na objednávku. Komisní prodej. Prodej - pneumatiky. Pronájem: - osobní, užitkové automobily - přívěsné vozíky pro přepravu osobních vozů. Odtahová služba: - tel.: 603755873; 603428628.

Autoservis, autoopravna, oprava: - vozy všech evropských značek. Prodej: - pneumatiky - Alu disky. Příprava vozu na STK. Pneuservis.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly pro osobní automobily, autodíly (i použité), zejména na PEUGEOT, CITROËN. Oprava, servis, autoopravna, autoservis: - osobní a užitková vozidla. Pneuservis. Odtahová služba nonstop - tel:774 501 502. Autovrakoviště.

Pneuservis. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pneumatiky pro osobní, nákladní a užitkové automobily, pro autobusy - ocelová, litá kola - disky.

Maloobchod, prodej, e-shop: - pneumatiky - osobní, offroad, lehké nákladní, nákladní, EM, traktorové - disky - hliníkové (ALU), ocelové. Pneuservis. Rychloservis.

Pneuservis. Výměna, údržba, prodej - pneumatiky na všechny druhy vozidel. Automyčka: - ruční mytí vozidel - čištění interiérů.

Dodávka: - prvky pro ukládání potrubí do chrániček. Čištění potrubí.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - pneumatiky TOYO - litá kola, ALU kola OZ, Ronal.

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: - opravy osobních i dodávkových automobilů všech značek - pneuservis. Maloobchod, prodej: - prodej náhradních dílů a příslušenství, autodíly - pneumatiky, disky.

Výroba a prodej: - výrobce koupelnových doplňků a pomůcek pro zdravotně postižené, kování pro sedláře, nábytkáře i stavaře, zámečnická výroba. - domácí potřeby. Výroba reklamních předmětů a přezek.

Výroba: - plastové a pryžové komponenty pro automobilový průmysl - pneumatiky, duše, hadice.

Výroba - technická pryž. Pogumování kovů.

Prodej, e-shop, půjčovna, servis: - čtyřkolky. Pneuservis. Prodej: - pneumatiky, alu disky - chrániče, přilby, kalhoty, rukavice - náhradní díly - skútry.

Pobočka. Dovoz, import, velkoobchod, distribuce: - náhradní díly, autodíly na osobní a nákladní vozy - pneumatiky.

Pneuservis pro osobní, nákladní a zemědělské vozy. Prodej, oprava: - pneumatiky nové i jeté.

Pneuservis. Prodej: - pneumatky pro osobní, nákladní a zemědělské vozy - autobaterie. Pěstitelská pálenice.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly - motorová vozidla. Výroba, prodej: - obnovené pneumatiky převážně pro terénní automobily.

Bazar - motorky Prodej - motocykly SUZUKI - skútry PEUGEOT SCOOTERS - čtyřkolky ACCESS MOTOR Autopůjčovna - krátkodobé i dlouhodobé pronájmy osobních a užitkových automobilů s klimatizací Autokarosářské práce Autolakýrnické práce Autoservis Pneuservis

Výroba - plastové nádrže - další plastové výrobky

Autobazar Autoservis Pneuservis Myčka