Plast a guma jsou hojně používané materiály díky své životnosti, stabilnosti a variabilitě. Pořiďte si z těchto materiálů pneumatiky, duše, trubky, těsnění, hadice, zahradní nábytek, komponenty, náhradní díly, výlisky, pomůcky do domácnosti a jiné výrobky.

FLOMAT s.r.o.
Společnost FLOMAT s.r.o. je prodejce gumových podlah, dlažeb, rohoží a dalších gumových výrobků jako jsou gumové schodnice, palisády, nájezdy a další doplňky ke gumovým podlahám. Na e-shopu si vyberete ze širokého sortimentu a za skvělé ceny. Zajišťujeme maloobchod, velkoobchod, zakázkovou výrobu i odborné poradenství.
FLOMAT s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o.
Hexpol Compounding s.r.o. přináší revoluci v gumárenském průmyslu! Naše inovativní syntetické směsi jsou klíčem k modernizaci automobilového sektoru a stavebnictví. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a odolnost, které překonávají očekávání a definují standardy odolnosti. Spolehněte se na nás, když hledáte to nejlepší pro vaše projekty!
Hexpol Compounding s.r.o.
Služby: - autoservis - pneuservis - dodávková autodoprava - expresních přeprava kusových zásilek - osobní doprava minibusem. Prodej: - pneumatiky.

Pneuservis Pavel Záruba provádí pneuservisní práce výměnu, servis prodej a opravu pneumatik, kompletní servis, čištění, plnění autoklimatizace, autoservis pro všechny typy automobilů a renovaci světlometů. Pneuservis, výměna, servis, oprava, opravy, opravna, prodej, maloobchod: -prodej pneumatiky osobních i nákladních značek BARUM, ...

Služby: -servis vozidel FORD, KIA a HYUNDAI -montáž tažného zařízení pro uvedené značky -kontrola a seřízení geometrie vozu -lakování -vyvažování pneu -karosárna -diagnostika -polepení automobilů -zapůjčení náhradního vozu Prodej: -referentských a ojetých vozů -protiúčtových vozů -letních i zimních pneu -tažných ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej, velkoobchod, maloobchod: -hadice firmy Valmon -produkty pro dílnu a zahradu: -drobné nářadí a nástroje -stavební kolečka, hladítka, lžíce, nádoby ... -zahradnické potřeby: -rozstřikovače, rychlospojky, hrábě, lopaty ... -domácí potřeby.

Výroba: -plastových výrobků a pryžových výrobků.

Pneuservis. Prodej, maloobchod: -pneumatiky: -autodoplňky -autokosmetika -akumulátory -nabíječky -autopotahy. Autoservis: -diagnostika -výměna dílů -drobné karosářské práce -výměna olejů a akumulátorů -brzdy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, zdarma: -autodíly, autodílů automobilů -náhradních dílů, díly pro všechny vozy zahraniční i tuzemské -pneumatiky pro všechny osobní a lehké

Společnost pro ekonomiku, dopravu a obchod. Dopravní kancelář. Nákladní automobilová doprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská. Přepravní služby: - vytěžování vozidel - celovozová přeprava. - expresní přeprava - dokládky, překládky - denní rozvozy - linkové i nelinkové. Spedice: - mezinárodní i vnitrostátní ...

Autoservis, autoopravna, servis, oprava: -automobily, auta, vozy BMW -všechny značky a typy automobilů -výměna oleje a prohlídka vuzů všech značek zdarma -záruční opravy -originální díly BMW do 24 hodin. Oprava, opravy: -litých kol -autoelektropříslušenství. Prodej: -pneumatiky a litá kola.

Zabýváme se výrobou a prodejem průmyslové hydrauliky, armovaných hydraulických hadic, servo hadic a WAP hadic na zakázku a prodej šroubení, koncovek a hadicoviny. Využíváme pro naši výrobu kvalitní zařízení od společnosti UNIFLEX. Hadice Vám vyrobíme na počkání.

Prodej, oprava, servis: - manipulační technika - mechanická, hydraulická, přídavná zařízení a náhradní díly na vysokozdvižné vozíky. Výroba: - hydraulické hadice.

Autodílna. Autoopravna, autoservis, servis: -osobní a dodávková auta, automobily (dodávky) všech značek (ŠKODA, VW, VOLKSWAGEN, OPEL, SEAT, RENAULT aj.). Pneuservis pro motocykly. Oprava, prodej: -pneumatiky.

Autoservis: -opravy automobilů všech značek -servis klimatizací -diagnostika -příprava a provedení STK+emise -montáž tažných zařízení -výměna autoskel -odtah vozidel -zabezpečení aut. Pneuservis. -prodej a montáž pneu -geometrie. Prodej: - náhradní díly.

Výroba, export, import: -průmyslové hadice a savice: -z PVC, - výroba plastové zámkové dlažby Výroba: -Zdounky, Zborovská 72 e-mail: vyroba@plastech.cz tel.: 573365013 fax: 573365070.

Autoservis, oprava: -automobily, auta, vozidla, vozy -diagnostika: VW, Škoda, Audi, Seat Pneuservis: -přezouvání, vyvažování, demontáž, vyvážení, montáž pneumatiky -vyvážení Prodej: -pneumatiky, ALU kola, disky.

Pneuservis - osobní i nákladní. Prodej: -pneumatiky všech značek a rozměrů.

Pneuservis. Montáž, opravy, prodej, čištění: -klimatizací. Prodej a montáž pneumatik.

Pneuservis. Maloobchod, prodej, oprava, výměna: - pneumatiky.

Prodej: -drogerie, -domácí potřeby.

Výroba: -výrobky z plastických hmot -dekorační kazety z plastů.

Velkoobchod, prodej: -autoelektro náhradních dílů /díly/ MAGNETON -auto zásuvky, zástrčky, tlumiče výfuků BOSAL Maloobchod, prodej: -náhradní díly (autodíly) na všechny typy automobilů: -BOSCH - klínové řemeny, rozvodové řemeny, filtry (olejové, vzduchové, palivové), brzdové desky, kotouče, čidla, snímače, trysky (vstřikování, ...

Autoservis,autoopravna. Pneuservis: -kompletní pneuservisní služby -prodej pneumatiky BARUM Continental, protektory PROFIL -geumetrie přední nápravy. Práce: -karosářské,autokarosářské, autokarosárna. Kompletní opravy,oprava,servis: -autokarosérie (autokaroserií) osobních a dodávkových automobilů a ...

Protektorování a předělávání pryžových pneumatik.

Prodej: -pneumatiky: -pro osobní i nákladní vozy BARUM, MATADOR, MICHELIN, PIRELLI, CONTINENTAL, SEMDERIT, DUNLOP, UNIROAL -na jízdní kola -duše na jízdní kola -disky na osobní i nákladní vozy: -plechové -lité. Výměna a oprava: -pneumatiky osobní a nákladní -duše. Vyvážení: -kola i motocyklová -osobní ...