Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Zemědělská společnost AGRO BŘEZOVÁ, s.r.o. se věnuje podnikání v oblasti rostlinné a živočišné výroby. V rámci živočišné výroby se naše ekofarma zaměřuje především na pastevní chov plemenného skotu (plemeno masný simentál a piemont) a vepříků. Zabýváme se prodejem masa ze dvora. Tím ovšem výčet našich služeb nekončí. Další činností, kterou ...

Pivovar: -restaurace 70 míst -pivnice 35 míst -salonek 50 míst -zahrada 150 míst -penzion-apartmány -rauty, oslavy, zahradní párty.

Český výrobce a prodejce sportovní výživy a doplňků stravy pro profesionální a amatérské sportovce a pro příznivce zdravého životního stylu. Na e-shopu nakoupíte proteiny, aminokyseliny, sacharidy s proteinem, výživu na klouby a mnohé další.

Floristické studio s velkým výběrem řezaných a hrnkových květin, stáčeného vína a dekorací. Příprava květinových vazeb na přání pro různé události.

Export, import, velkoobchod: - cukrovinky Sídlo společnosti: Rybná 716/24 110 00, Praha 1 - Staré Město

SVOJMAX, s.r.o. provozuje nonstop pekařství v Brně, kde se zaměřuje převážně na studenou kuchyni (chlebíčky, salátové mísy, pomazánky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereální, speciální, jemné a sladké pečivo.

Výroba - cukrářské výrobky - dorty a zákusky i na objednávku Výroba - pekařské výrobky Nákup zboží za účelem dalšího prodeje

Prodej, výroba: - produkty z české dezintegrované řasy Chlorella - přírodní produkty - potravinové doplňky - přírodní kosmetika.

Prodej: - cukrářské potřeby a suroviny - formy - jedlá krajka - dortové stojany, tácy - barvy - suroviny, polevy, hmoty, posypy - jedlý papír

Výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat: - výroba masných výrobků - maloobchod s masem a masnými výrobky.

Firma Ing. Jiří Wolf se zabývá především prodejem kvalitních brambor a prodejem čerstvého ovoce a zeleniny. Zboží rozvážíme po Praze a okolí a zásobujeme např. restaurace, hotely,  lahůdkářství, školní a závodní jídelny, velkovývařovny, výrobny, velkoobchody, další prodejce a obchody. Dodáváme brambory hlavně z Vysočiny různých odrůd a varného ...

Maxim Pharm s.r.o. se zaměřuje na výrobu potravin, zdravé výživy a doplňků, kterou prodává na svém e-shopu.

Pohostinství: -pizzerie -jídelna - denní menu -cukrárna -bowling -pořádání firemních a soukromých akcí, oslavy. Kapacita 130 osob, salonek 30-130 osob. Jídelna: pondělí - pátek: 10:00 – 14:30. Bistro: pondělí - pátek: 7:00 – 14:30.

E-shop, internetový prodej, výroba: - čaje sypané - čaje porcované - bylinné tinktury - bylinky - doplňky stravy - pohankové polštáře - lunární kalendář alter.medicíny - konopí Cannamil - káva a kávoviny - bylinné koupele

Prodej, e-shop: - bonboniéry - čokoládové figurky - ručně vyráběné čokoládové pralinky - kakaové boby.

Provoz Pivovaru Mamut. Prodáváme spontánně kvašená piva, především piva ležáckého typu.

Vinařství: -prodej vína -výroba vína -degustace.

Bezobalové potraviny. Čaje. Farmářské produkty. Zdravé sladkosti. Koření. Svíčky. Olejíčky.

Sprostredkovateľská činnosť Výroba cukrárenských výrobkov Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod).

Hustopečská mandlárna. Produkty z mandlí. Výroba a prodej mandlovice, unikátní regionální potravina. Hustopečská mandlová káva a likéry Mandloňový sad pro výrobu mandlových likérů. Slavnost mandloní a vína 28.3.2015 Hustopeče u Brna. Vydejte se mandloňovou stezkou až na rozhlednu mezi sady. Na jaře jsou sady rozkvetlé a voní do širokého ...