Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodej: -keramika dekorativní a užitková -široký výběr čajů -ovocné, zelené, černé -proutěné zboží -dárkové předměty.

Prodej: - nealkoholických nápojů a sudového piva.

Pekařství. Výroba, pečení: - pečivo.

Prodej: -potraviny -uzeniny -ovoce a zelenina -doplňková drogerie.

Maloobchod: -prodej racionální výživy.

Moravia Drink Pěstování réva vinná, vinice. Vinařství, výroba, prodej vína, víno, vín, vinař. Červené, bílé víno. Výroba, prodej: -lahvové vína, víno -víno stolní -vína známková -víno jakostní -odrůdové víno -jakostní odrůdové-exklusiv, -archivní víno s přívlastkem -šampus-perlivý nápoj -šampus-perlivé víno. Dárkové balení. Vína ...

Pražírna kávy zn. HOFR. Výroba, pražení, velkoobchod, prodej: -čerstvá pražená káva z nejkvalitnějších zelených zrn Rozvoz, zavážení, doprava a distribuce. Pražírna se nachází v centru Českomoravské vysočiny v malebné vesničce Blatiny.

Distribuce jedlých olejů. Výroba technických maziv, separačních kapalin a čisticích prostředků Sběr, likvidace, recyklace: -použité potravinářské oleje a tuky (se zajištěním svozu a nádob).

Vinný sklep: -výroba a prodej vína lahvová -řízené degustace -možnost posezení na terase a zajištění občerstvení -kapacita 50 lidí. Ubytování: -přímo ve sklepě -kapacita 13 osob.

-Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby Řeznictví a uzenářství

Výroba, zpracování a konzervování: -maso, masa z velkých hospodářských zvířat. Řeznictví, uzenářství. Výroba, prodej: -uzeniny.

Lahůdky, prodej lahůdek. Výroba-studená kuchyně -obložená mísa, aspikové lahůdky, chuťovky, zeleninové saláty, majonézové saláty, obložené chlebíčky, obložené chleby, svačiny, obložené bagety a housky tousty, chuťovky, jednohubky, jiné lahůdky. Sladké pečivo: -svatební koláčky, moravské koláče, jablečné záviny, ovocné záviny z čerstvého ...

Vývoj, výroba: -potraviny ze sóje (párky, čína, pudingy) -technologie -receptury pro pekařské a uzenářské výrobny. Prodej, dodávka: -sojová mouka -sojové mléko, maso -sojové omáčky (tekuté, práškové) zn.SHOYU -sojový lecitin -pšeničný proteinový výtažek (přírodní zvýrazňovač chuti nahrazující chemické glutamany) -mořské řasy -celozrné ...

Rumotéka. Prodej, e-shop: - karibské rumy.

Ubytovna. Levné a nadstandardní ubytování v 2 lůžkových pokojích. Vybavení pokojů: - každý pokoj má samostatnou koupelnu a WC, TV + SAT, možnost připojení na internet. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pobyty. Objekt je 24 hodin střežen, vlastní parkoviště. Stravování: - bistro Decorka (přímo v objektu).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Hostinská činnost Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o ...

Služby, výroba, prodej: Kobylské vinařství Čačík: -vinařství -víno -vinný sklep -ubytování -degustace.

Vinný sklep "U dědy" Vinařství: -prodej vín, lahvové víno -degustace se sommelierem -vinný sklípek až pro 50 osob. -živá hudba na objednávku -studená kuchyně, teplá kuchyně- dle objednávky -venkovní posezení. Celoroční ubytování, až pro 22 lůžek. Turistická ubytovna nad sklepem, společné soc. zařízení.

Hostinská činnost Pivovarnictví a sladovnictví -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Vinařství, výroba, prodej, víno, vína, vín. Roční produkce 15 000 lahví vína. Pořádáme řízené ochutnávky (degustace) našich vín. K dispozici máme 25 míst k pohodlnému posezení. Doba posezení je 12 hodin (mnohdy se i protáhne). Ubytování: -k dispozici je 6-8 lůžek -standardně vybavená kuchyně (mikr.trouba, plynová trouba, rychlovarná ...

Alužby: Ubytování pod vinohradem. -ubytování -3x2 lůžkový pokoj -společenská místnost -televize -minivěž -plně vybavený kuchyňský kout -venkovní posezení -každý pokoj má vlastní sociální zařízení a WC -vinný sklep -posezení v příjemném prostředí s možností "koštování" mutěnických vín. -vinařství -výroba, prodej vína.

přerušení: od: 1.1.2011. Ubytování: -penzion, pension -kapacita 6 osob -vlastní sociální zařízení, TV -masáže -prodej vína (víno, vín) -vinný sklep, sklípek -vlastní vchod -parkování před vchodem.