Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Prodejna zdravé výživy v centru Mikulova. Příprava kávy do kelímku s sebou.

Brněnský frgál s.r.o. na výrobu, prodej a rozvoz různých druhů frgálů.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Prodej bylinných čajů, detoxikační kosmetiky, regeneračních kapek.

Sladovna. Výroba, stáčení, velkoobchod, prodej: - pivo.

Internetový obchod s výrobky z oliv. Prodej olivových olejů, oliv, ochucených olejů, octů a italských potravin.

Zakázková výroba a pečení sladkých dezertů a dortů.

Prodej, distribuce: - vína z Moldávie, Argentiny, Chile, Uruguaje, JAR, Portugalska

Ten, kdo uvažuje o nákupu nových kuchyňských potřeb, případně věcí do domácnosti, měl by rozhodně navštívit stránky e-shopu drento.cz. Zde je k dispozici široký sortiment produktů mezi které patří titanové nádobí, litinové nádobí, grily na dřevěné uhlí, oblečení, šperky, zahradní potřeby, potraviny... Nákupujte z prostředí vašeho domova kdykoliv ...

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Pekárna, pekařství. Výroba: - pečivo. Pečeme chléb: - Rychvaldský - Sluníčko - s česnekem - na guláš - Chleboveka - Žitný - Uhlíř - chléb se špaldou - česneková placka - Bílý chléb - a další. Objednávky - tel.: 596546207. Firemní prodejny: - Rychvald, Bohumín, Karviná, Dolní Lutyně, Ostrava - Přívoz.

Společnost EWOPHARMA, spol. s.r.o. prodává vlastní léky jak na předpis, tak také volně prodejné. Zajišťujeme také farmaceutickým společnostem úspěšný vstup na trhy ve střední a východní Evropě & Švýcarsku. Léky na předpis se soustředí na tři segmenty: nemocniční speciality, niche generika, orphan drugs & léky na vzácná onemocnění. V oblasti ...

Firma se zabývá výrobou tradičního likéru Mahlerovka.

Jsme cukrárna a cukrářská výrobna s dlouholetou tradicí. Nabízíme široký sortiment cukrářských výrobků pro každou příležitost s možností klidného posezení v příjemném prostředí. Rádi pro Vás připravíme zákusky, minidezerty, čajové pečivo nebo dorty pro jakoukoliv příležitost. Nejsme omezeni pouze naší nabídkou, rádi vyjdeme vstříc Vašim ...

Dovoz cukrovinek. Velkoobchod, internetový obchod, eshop, prodej: - velikonoční, vánoční cukrovinky.

Pekárna, výroba: - pečivo - chléb - koláče - jemné pečivo - celozrnné pečivo

Internetový prodej užitné a dekorativní keramiky. Prodej čajů a kosmetiky.

Kavárna v centru Třebíče. Zakázková výroba dortů a zákusků. Příprava sladkých barů pro různé události.

Rodinná farma. Prodej a pěstování česneku a brambor.

Český med přímo od včelaře to je med z Netína od pana Vojtěcha Králíčka. Nabízíme pouze kvalitní, český med vyprodukovaný včelkami od nás z Netína. Med od nás není nijak upravovaný, prodáváme jej tak jak jej včelky nasbírají. Med je chutná, přírodní potravina. Včely jej tvoří z nektarů a medovic, které zahustí a přidají do nich specifické ...

Zajistíme dlouhodobou spolupráci s výživovým poradcem – dietologem.

Naše společnost se zaměřuje na nabídku poradenství v oblasti výživy.

Prodej: - cigarety - tabákové výrobky - tiskoviny