Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Velkoobchod: - ovoce - zelenina - vybrané druhy potravin - nealkoholické nápoje. Produkce baleného zboží v sortimentu ovoce a zelenina.

Prodej, maloobchod: - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -maso -uzeniny -uzenářské výrobky.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží.

Řeznictví. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny.

Železářství, zámečnictví. Prodej: -veškerá brusiva -pracovní rukavice -nářadí pro kutily -potřeby pro zahrádkáře -štafle AL**, dřevěné -schůdky -zámky, kování (montáž a servis) -vruty, šrouby. Prodej: -propan-butan + příslušenství. Drogerie: -stáčírna. Bazar průmyslového zboží. Drobné truhlářské práce. Studio zdravé ...

Prodej, maloobchod: -smíšené zboží.

Zpracování, výroba, prodej: -mléko -mléčné výrobky -tvrdé sýry -tvarohy -EIDAMský salámový sýr -smetanový dezert PANDA -tvarohový krém MÍŠA. Provozovny: - Moravská Třebová, Jiráskova 31, 571 01 tel: 73441281 - Petřvald, Petřvald 120, 742 60 tel: 731917136 - Petřvald, Petřvald 160, 742 60 tel: 556794728 - Kroměříž, Riegrovo ...

Distribuce, velkoobchod, prodej: -mléčné výrobky: -sýry - plátkové, kusové, strouhané, porcované -sýrové speciality - polooštěpek, sýrový kokos -tvaroh, máslo.

- kusové sýry - plátkové sýry - porcované sýry - strouhané sýry - mléčné výrobky ostatní

Revize, servis, opravy: - elektro - hromosvody. Další činnost: - prodej, maloobchod - ovoce, zelenina: - Pospíšilova třída, HK, - tel.: 603578466, 603430554 - sběrna fotofilmů, vyvolání, zpracování fotografií Rivat Foto: - Gruzínská 94, HK, tel.: 603430554.

Prodej, maloobchod: - keramika, sklo, dárkové předměty, dárky - dřevěné hračky - čaje, byliny, léčivé rostliny - vonné směsi.

Večerka: - nachází se v komplexu hotelu Freud. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - domácí houskové knedlíky - částečný sortiment drogistického zboží. Terminál Sazky.

Řeznictví, uzenářství, masna Maloobchod, prodej: -maso -uzeniny

Výroba: -bramborové lupínky, brambůrky.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Maloobchod, prodej: - potraviny, smíšené zboží.

Pekárna. Prodej: - pečivo.

Naše služby: - lisování rostlinných olejů a výroba ekologických paliv a maziv.