Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Řeznictví, uzenářství. Prodej: -uzeniny, uzenářské výrobky zdravotně nezávadné, bez karcinogenních látek (uzení tekutým kouřem), vhodné i pro bezlepkovou dietu.

Prodej: -cukrářské výrobky -tabák -časopisy.

Prodej, výroba, zpracování: - maso - vepřové půlky.

Pobočka. Prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - drogerie.

Výrobna, výroba, prodej: - lahůdky, lahůdkářské výrobky - potraviny.

Velkoobchod: - bižuterie česká a zahraniční - přímé zastoupení španělských vinařství Obchodní činnos: - uzeniny a sýry - obchod s vínem - řízené degustace - výroba a obchod s bižuterií

- výroba hotových jídel - Menu á 55.- Kč viz. www.mo-restaurant.cz - rozvoz jídel v Královehradeckém kraji nekuřácká jídelna s dětským koutkem a jídlem na míru zákazníkovi - uspořádáme kompletní akce na klíč. - rodiné nedělní a sváteční obědy na zakázku - snídaně do postele - pořádání šachových turnaju pro děti a ...

OAZA jídelna a prodejna: -zdravá výživa. Teplá jídla, polévky, nápoje, celozrnné pečivo, dezerty. Potraviny zdravé výživy.

Výroba, distribuce, prodej: - studená kuchyně (obložené mísy, majonézové saláty a pomazánky, bagety, chlebíčky) - teplá kuchyně - jídelna - výdej denní menu - koblihy, croissanty - bezlepkové pečivo. Objednávky a zhotovení rautů. Catering, gastronomické služby. Sídlo firmy: - Poděbradova 3055/61a, Ostrava - Moravská Ostrava.

Prodej, maloobchod: - potraviny, spotřební zboží.

Prodej, distribuce: - racionální výživa, potraviny - pražené ovocné vločky. Další provozovna: - Hradec Králové, E.Beneše 1411, - tel.: 495266224.

Vinařství: - výroba a prodej vína.

Výhradní dovozce a distributor: - instantních nudlových polévek a těstovin zn. LUCKY a GRUNT. Produkty: - instantní nudlové polévky zn. LUCKY v sáčku - instantní nudlové polévky zn. GRUNT - instantní nudlové polévky zn. LUCKY v kelímku - instantní nudle zn. LUCKY

zánik poslední živnosti: 25.11.2013 Prodej: -potravinové koření -kořenící směsi.

Služby: -krabičková dieta. dieta pro mě -jídlo, jídla pro muže i ženy -rozvoz Brno a okolí.

Národní řetězec (síť*) soukromých potravinářských prodejen FLOP. Koloniál. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Výroba: - tukové výrobky - prací a čistící prostředky - potravinářské tuky a oleje SLUNA, ROSMA, SMETOL, VITOL, SLUNOL, FRITOSOFT.

Prodej, velkoobchod: - mlékárenské výrobky (mléčné) - měkké zrající sýry - čerstvé sýry. Výroba: - mlékárna Nová Ves.

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -potraviny, nápoje, tabákové výrobky.