Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Firma Kushketeer se specializuje na prodej produktů alternativní medicíny a je známá svým širokým výběrem produktů souvisejících s HHC, CBD, THC-P, hašišem, konopnými čaji a nikotinovými sáčky. Sídlo společnosti se nachází ve Vlčnovské 2344 v Uherském Brodě. Kushketeer nabízí rozmanitý sortiment produktů, které zahrnují HHC Moonrocky, HHC ...

Firma GASTRO-KOŘENÍ s.r.o. byla založena v roce 2002 po mnohaletých obchodních zkušenostech v oblasti prodeje koření. V roce 2009 vznikla nová společnost s ručením omezeným, která se specializuje na několik klíčových činností: Dovoz a distribuce přírodního koření a bylin: GASTRO-KOŘENÍ se zaměřuje na přímý dovoz a distribuci kvalitního ...

Výroba, prodej: -lahůdkářské speciality -lahůdky -výroba potravinářských výrobků -teplá kuchyně.

Společnost LOSENKA s.r.o. provozuje cestovní agenturu TRANZITtour.

Rozvoz jídel do firem, domácností v lokalitě Kroměříž, Otrokovice, Tlumačov, Zlín-Malenovice, Sazovice, Mysločovice, Tečovice, Machová, Lechotice, Postoupky, Rataje, Nová Dědina, Kostelany-zajišťuje Kuchyň Trávník - Robert Zpěvák. Kromě firemního stravování a dovozu obědů jednotlivcům přijímáme objednávky i na rauty pro rodinné oslavy, firemní ...

Český výrobce ořechových másel a čokolád. Na e-shop prodáváme oříšková másla, granolu s medem a oříškovými másly, strouhanou a tabulkovou čokoládu, ovesné kaše s ořechy a semínky. Prodej sušených plodů a oříšků. Možnost zakoupení dárkových poukazů. Nákup našich produktů přes firemní e-shop nebo na partnerských prodejních místech.

Mladé vinařství, které se zabývá výrobou čistých, ovocných, svěžích, odrůdově charakteristických moravských vín. Možnost zakoupení vína na e-shopu nebo ve vinotéce v zaječí. Velkoobchodní prodej vín. Možnost pořádání soukromých akcí a firemních večírků ve vinárně. Pořádní firemních akcí, svateb a oslav.

Jsme eshop s dlouholetou tradicí. Dáváme si záležet, aby byl náš kratom vždy výjimečné kvality a vy jste ho měli v rukou co nejdříve.

Ubytování a vinařství u Popovských. Ubytování pro 7-8 osob s prostornou krytou terasou s posezením a možností grilování. Oplocená zatravněná zahrada s hřištěm pro míčové hry. Řízená degustace až deseti vzorků vína probíhá ve sklepení Možnost posezení u vybraných vzorků vína na mlatě vinařského hospodářství.

Dodávka: - pramenitá voda v demižonech BPA free 18, 9 l a 11, 3 l - výdejníky a ochlazovače nápojů - automaty na studené i teplé nápoje - doprava vody v demižonech zdarma.

LAZY CZECH s.r.o. provozuje e-shop s drogérií, pracími prostředky a gely, kosmetikou, přípravky do koupele, šampony, suchými plody a mlsáním.

Cukrářství, výroba, prodej: - dorty - zákusky.

Bohuslav Novák se zaměřuje na výrobu sterilované zeleniny, kompotů a kečupů.

E-shop s velkým výběrem nízkosacharidových produktů (low carb), s vysokým obsahem bílkovin (proteinů) a nízkým obsahem tuků.

Internetový prodej bílých, červených, růžových a šumivých vín, sektů a hroznového moštu. Nabízíme Muškát moravský, Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Cuvée Moje Hlava, Ryzlink rýnský, Merlot, Rulandské modré a další. Provoz vinotéky.

Vinařství Grmolec Hovorany: Tradice vína od roku 1889 Vítejte ve Vinařství Luboš Grmolec, rodinné vinařství s bohatou tradicí sahající až do roku 1889. Nacházíme se v srdci malebné vinařské oblasti Dolnomoravského úvalu v obci Hovorany na Moravském Slovácku. Rodinná vášeň pro víno prochází generacemi a odráží se v každém doušku vína, které ...

Výroba a prodej jakostní a přívlastková vína, víno. Odborně řízené ochutnávky a ubytování. Nabízíme také výklady o vinohradnictví.

Prodej, e-shop: - výroba a prodej kosmetiky z Mrtvého moře, biokosmetiky a doplňků stravy

Prodej, e-shop: - víno červené, bílé, růžové, vína Pavelka - potřeby pro vinaře - stojany na víno - obaly na víno - doplňky, otvíráky - dárkové kartonové obaly - dárkové tašky - dárkové obaly ze starého dřeva - vinné nálevky - sklo nápojové, skleničky - keramika - uzávěry, nálevky

Prodej: -čaj - sypaný, sáčkový -kává -kávové výrobky.

Výroba, prodej: -perlivá vína Šumivá vína -sycené nápoje. Služby: -lahvování, filtrování nápojů.

Progresivní craftový pivovar, který se zabývá řemeslnou výrobu piva, Tvarglí a provozuje restauraci s letní zahrádkou. Všechna piva jsou nefiltrovaná a nepasterovaná. Kromě tradičních ležáků během roku připravujeme až 20 pivních speciálů. Výroba tvarglí z těch nejkvalitnějších tvarohů od výhradně českých dodavatelů. Možnost pořádání oslav, školení.

Cukrárna Pavel Jankůj v Domašově v okrese Brno - venkov se zabývá vlastní výrobou zákusků,  svatebních dortů, perníků, koláčů a vánočního cukroví. V letních měsících se u nás můžete osvěžit námi vyráběnou kopečkovou zmrzlinou více příchutí.  Dále v naší cukrárně nabízíme horké nápoje, široký výběr lahodných káv, cukrovinky a oplatky a mnoho ...

Internetový obchod. Velkoobchod, prodej, dovoz, import: -čistící, úklidové, desinfekční prostředky -úklidové vozíky -bioprodukty a zdravá výživa. Vzorková prodejna-Jateční 169, Zlín po-pá-9-14 30 hod.