Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Import, zpracování: - mražené mořské ryby a speciality - výrobky z ryb. Zásobování mraženou rybí surovinou lahůdkářské výrobny.

Internetový obchod, e-shop: - potravinové doplňky - detoxikační náplasti - koloidní stříbro

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - etikety a dekorace z jedlého papíru.

Naše Řeznictví Sikora, které provozujeme v obci Návsí v okrese Frýdek-Místek se specializuje na pultový prodej širokého sortimentu masa od ověřených dodavatelů a na prodej masných výrobků. Námi nabízený sortiment také na základě objednávek rozvážíme zákazníkům. Nabízíme Vám řeznické a uzenářské speciality domácí výroby, jako jsou například ...

Pekárna, pekařství. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej - pekárenské výrobky (frgály, koláče, koláčky, svatební koláčky, preclíky a drobné pečivo na svatby, oslavy i rodinné příležitosti).

Pekárenská společnost Tritia, spol. s r.o. se sídlem v Chebu se zaměřuje na výrobu tradičního českého pečiva a provozuje vlastní síť specializovaných pekařských prodejen v Chebu, Kynšperku nad Ohří, Aši, Sokolově, Mariánských Lázních, Karlových Varech, Plané, Tachově, Boru, Chodově, Slavkově, Plzni, Fr. Lázních. Současně také zásobujeme ...

-Výroba krmných směsí, koncentrátů a medikovaných krmiv pro hospodářská zvířata -Nákup, skladování a následný prodej zemědělských komodit -Poskytujeme poradenskou službu v oblasti chovu hospodářských zvířat

Zemědělská společnost AGRO BŘEZOVÁ, s.r.o. se věnuje podnikání v oblasti rostlinné a živočišné výroby. V rámci živočišné výroby se naše ekofarma zaměřuje především na pastevní chov plemenného skotu (plemeno masný simentál a piemont) a vepříků. Zabýváme se prodejem masa ze dvora. Tím ovšem výčet našich služeb nekončí. Další činností, kterou ...

Pivovar: -restaurace 70 míst -pivnice 35 míst -salonek 50 míst -zahrada 150 míst -penzion-apartmány -rauty, oslavy, zahradní párty.

Český výrobce a prodejce sportovní výživy a doplňků stravy pro profesionální a amatérské sportovce a pro příznivce zdravého životního stylu. Na e-shopu nakoupíte proteiny, aminokyseliny, sacharidy s proteinem, výživu na klouby a mnohé další.

Floristické studio s velkým výběrem řezaných a hrnkových květin, stáčeného vína a dekorací. Příprava květinových vazeb na přání pro různé události.

Export, import, velkoobchod: - cukrovinky Sídlo společnosti: Rybná 716/24 110 00, Praha 1 - Staré Město

SVOJMAX, s.r.o. provozuje nonstop pekařství v Brně, kde se zaměřuje převážně na studenou kuchyni (chlebíčky, salátové mísy, pomazánky, bagety) a čerstvé pšeničné, cereální, speciální, jemné a sladké pečivo.

Výroba - cukrářské výrobky - dorty a zákusky i na objednávku Výroba - pekařské výrobky Nákup zboží za účelem dalšího prodeje

Prodej, výroba: - produkty z české dezintegrované řasy Chlorella - přírodní produkty - potravinové doplňky - přírodní kosmetika.

Prodej: - cukrářské potřeby a suroviny - formy - jedlá krajka - dortové stojany, tácy - barvy - suroviny, polevy, hmoty, posypy - jedlý papír

Výroba, zpracování a konzervování masa z velkých hospodářských zvířat: - výroba masných výrobků - maloobchod s masem a masnými výrobky.

Firma Ing. Jiří Wolf se zabývá především prodejem kvalitních brambor a prodejem čerstvého ovoce a zeleniny. Zboží rozvážíme po Praze a okolí a zásobujeme např. restaurace, hotely,  lahůdkářství, školní a závodní jídelny, velkovývařovny, výrobny, velkoobchody, další prodejce a obchody. Dodáváme brambory hlavně z Vysočiny různých odrůd a varného ...