Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
-Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru Pekařství, cukrářství

Včelařství. Výroba, prodej: -med.

Prodej - lahůdky - zeleninové saláty - čerstvé bagety

Výroba masných výrobků.

Maloobchod, prodej: - levné mléčné výrobky, cukrovinky, mražené zboží - nealkoholické nápoje, sirupy - pivo, sudové víno - drogerie, drogistické zboží.

Prodej, e-shop: - delikátní speciality.

Autoservis, autobazar. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Opravy silničních vozidel. Pekařství, výroba bezlepkové mouky. Vinohradní 516, Vnorovy.

Řeznictví a uzenářství: - zvěřina Pohostinství - snídaně - obědy - večeře - možnost pořádání oslav, svateb.

Velkoobchod: - víno, vína, vín.

vedeno již jako s.r.o. Výrobna lahůdek Spurná, s.r.o. Výroba, prodej, maloobchod: -lahůdky

Řeznictví Dvořák. Speciality prodejny: -grilovaná kuřata -pečené koleno.