Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Řeznictví-uzenářství PÁLENÍK s.r.o. z Výšovic provozuje restaurace, kde poskytuje menu dle jídelního lístku a denní nabídky. Díky velkému prostoru lze v restauraci pořádat také nejrůznější víkendové akce a oslavy. V rámci cateringových služeb zajišťuje chlazená jídla, jídla z ohřívaného pultu (sekaná, rolády), polévky (zabíjačková, ovarová), ...

Velkoobchod, maloobchod: - maďarské speciality - maďarská paprika MOLNÁR z oblasti SZEGED - výrobky firmy Kalocsai - sypké papriky, paprikové, gulášové, česnekové a gril krémy, křeny a jiné výrobky. - nově maďarské klobásy(sladké, ostré a extra pálivé). - maďarská nakládaná zelenina

Prodej, pronájem, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na venkovní provoz - potravinové automaty - výdejníky vody - suroviny pro nápojové automaty, káva Lavazza, kelímky, míchátko, potravy, čaje.

Prodej, e-shop: - aloe Vera šťávy - bio aloe vera - bio mladý ječmen - goji šťáva.

V e-shopu společnosti Verra Science s.r.o. můžete nakoupit čaje pro těhotné ženy, vitamínové komplexy (doplňky stravy) pro podporu plodnosti a těhotenství. Také můžete využít možnost webináře a jiné zajímavé akce.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - přírodní kosmetika - potravinové doplňky - kozí výrobky - vegetariánské produkty - čaje.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové, dia potraviny - obiloviny, luštěniny, rýže, mouky, slady, pochutiny - produkty pro vegetariány - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozí výrobky - čaje, čajové směsi.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - přírodní kosmetika - potravinové doplňky - kozí výrobky - vegetariánské produkty.

Zabýváme se prodejem lokálních potravin od vybraných regionálních výrobců. Provozujeme eshop a kamennou prodejnu Z Komůrky s výdejnou Zásilkovny a eshopu.

Společnost COLLADO s.r.o. je výrobcem a dodavatelem kolagenu určeného pro další aplikaci a zpracování v potravinářském, farmaceutickém, zdravotnickém a kosmetickém průmyslu. Naše firma vyvinula své vlastní technologické postupy pro výrobu kolagenu typu I. z pěti různých zdrojů – Bovinní – Rybí – Drůbeží – Koňský – Vepřový a ve třech formách – ...

Pekárna - chleby, housky, rohlíky, kaiserky - koblihy, šátečky, báboky, muffiny - zákusky - chlebíčky.

E-shop - zažívání, vitamíny, léčivé houby, zelený ječmen, detoxikace, protein, přírodní tuky, antioxidanty, péče o zuby, včelí produkty. Vinotéka v klášteře. On-line poradenství - jídelníček na míru.

Výroba hotových jedál a polotovarov; Výroba a predaj pekárenských výrobkov; Sprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti; Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľnej živnosti; Kúpa tovaru na účely jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) v rozsahu voľnej živnosti;

František Vlasák je včelař a nabízí med z Dobřeně. Nabízím prodej medu přímo od včelaře v okrese Kutná Hora. Med od včel z Dobřeně: - květový med - pastový med - květový med převážně lipový. Včelí farma prodává med celoročně. Med koupíte na adrese Dobřeň 24, Suchdol.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.

Sklep a výroba Jančura rodinné vinařství . Řízené degustace s ubytováním, které zařídíme ve spřáteleném penzionu Villa Rozárka. Eshop, prodej lahvového vína: - lehká svěží vína vyráběná bez přidání enologických přípravků - vína Sur-lie kolekce zrající v dřevěných sudech - oranžové víno z nejlepších hroznů

Prodejna a e-shop kvalitních středoamerických ARABIC a jihoasijských ROBUST výběrových kávových směsí. Směsi tvoří několik druhů zrn s různým typem pražení - každá káva má tak jinou chuť a akcent.

Jsme absolventi vinařské školy ve Valticích a téměř celý život se vinařství věnujeme. Ve víru životních událostí, jsme před deseti lety založili snad nejmenší vinařství ve Velkých Pavlovicích. Obhospodařujeme cca 3 ha vinic, kde pěstujeme odrůdy bílé Ryzlink vlašský, Veltlínské zelené, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Tramín červený, Muller ...

Valtické podzemí je unikátní labyrint obnovených částí historických vinných sklepů vzájemně propojených v celkové délce 800 m. Vznik sklepů je datován až k roku 1289 v souvislosti se založením kláštera minoritů Nabízíme prohlídky sklepa, vinařskou turistiku, ochutnávky a degustace pro milovníky vína, jednotlivce i skupiny, ucelené cateringové ...

Vinařství Lednice Annovino, a.s. obnovilo slavnou tradici výroby vína v Lednici na Moravě a ve Valticích. Nabízí úspěšná vína Lednicko-valtického areálu a zážitkové poznávání vína a historie v labyrintu historických vinných sklepů ve Valticích VALTICKÉ PODZEMÍ, jehož délka dosahuje 800 m. Vinařství zpracovává hrozny z více než 200ha vinic. ...

Prodej, e-shop: - přírodní a bio výrobky, kosmetiku, parfémy, potravinové doplňky, čaje, výluhy z poupat a pupenů - prací, úklidové a čistící prostředky, lahve, menstruační kalíšky, kojenecká a dětská nosítka - látkové pleny, dávkovače, knihy a přídavná zařízení.