Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V marketu SKLIZENO ZLÍN si pořídíte regionální potraviny, sladké i slané dobroty pro vás a vaše blízké, část sortimentu je v kvalitě bio.

Kavárna. Prodej: - čaj - výběrová káva - čokoláda - pochutiny.

Rekreační areál Kamínka. Ubytování, služby: - kapacita areálu je 130 osob + 2 přistýlky - 6 pokojů přímo nad restaurací (dva dvoulůžkové, dva čtyřlůžkové a dva dvoulůžkové apartmány) - 3 plně vybavené samostatné sruby s terasou pro 6 osob s možností 2 přistýlek - 24 chatek pro 4 osoby. Restaurace.

Maloobchod, prodej: - vepřové, hovězí maso - kuřecí, krůtí, králičí maso - uzeniny.

Akciová společnost RABBIT Trhový Štěpánov se již od svého vzniku soustředí na zpracování a dodávku drůbežího, vepřového, hovězího a králičího masa z vlastních chovů. Mezi naše produkty patří také vejce z podestýlkového chovu a široký sortiment uzenin, salámů, šunek, párků i klobás. Provozujeme vlastní prodejní síť, kde jsme připraveni Vám poradit ...

Prodej, e-shop: - levandulové pytlíčky a polštáře - levandulové delikatesy - přírodní kosmetika, parfémy - mýdla - svíčky, dekorace - francouzské nákupní koše.

Vinotéka. Prodej: -víno sudové, lahvové. Ochutnávky a prezentace vín.

Jsme odbytovou a servisní organizací pro naše farmáře, které zastupujeme při jednání o prodeji vajec s obchodními řetězci.

E-shop: - výčepní zařízení - výčepní stojany, kohouty - narážeče a mycí hlavy - redukční ventily - chlazení - sudové, lahvové pivo - sirupy. Půjčovna, pronájem: - průtokové chlazení. Sanitace výčepního zařízení.

Výroba, velkoobchod, prodej: - 200 druhů koření a bylin, 150 druhů kořenících směsí, nakládací přípravky DEKO, NOVA, Dia NOVA, Želírka, dále pak různé marinády, BIO výrobky a bezlepkové potraviny a sortiment pro celiaky. Jednotlivé druhy najdete v našem eshopu. Celá a mletá koření, jednodruhová koření a kořenící směsi - ajowan, anýz, ...

Pekárna, pekárenská výroba. -lahůdky a studená kuchyně s rozvozem: -chlebíčky, saláty, bagety (6 druhů). Dodávka pečiva: -obchody, restaurace, hotely, bufety, školy, mateřské školy, atd.

Společnost Stravování Kučera s.r.o, je prosperující firmou, která se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti veřejného stravování. Provozujeme jídelnu, rozvážíme obědy až do domu zákazníka, připravujeme občerstvení pro oslavy a večírky a také zajistíme dovoz většího množství obědů ve várnicích. Mezi naše další činnosti patří výroba lahůdek, ...

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

-Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin