Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Dovolte nám představit společnost MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o., která se specializuje na zpracování masa. Na našich jatkách dochází k porážce vepřového a hovězího dobytka. Našim zákazníkům pak nabízíme hovězí maso ve čtvrtích a vepřové maso v půlkách. Klademe důraz na kvalitu a čerstvost svých produktů. Naleznete nás v okrese Žďár nad Sázavou.
MASOZÁVOD PETRÁVEČ s.r.o. - zpracování masa
Velkoobchod, distibuce, rozvoz: -žvýkačky, cukrovinky, džusy, bonboniéry Značky: -Wrigley (Orbit, Winterfresh, Airwaves) -Ferrero (Kinder, Ferrero Rocher) -Snickers, Twix, Merci, Toffifee -Relax.

Internetový obchod, e-shop: - rukodělné výrobky z Valašska - keramické, kameninové formy na pečení - skleněné dekorace - textilní hračky - skleněné lahve na slivovici - dřevěné kolébky na panenky - oleje lisované za studena.

Zboží z Rakouska, Německa a Itálie. Internetový obchod, maloobchod, prodej: - drogerie - potraviny.

Společnost SUPER SPORT spol. s r.o. provozuje ubytovací a wellnes zařízení Bouda Máma wellness hotel, které Vám nabízí příjemné ubytování i pro nejnáročnější zákazníky v nově vybudované části čtyřhvězdičkového hotelu. Novější část budovy je spojena s původní částí hotelu a restaurací a hosté tak při využívání veškerých služeb nemusí přecházet ...

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Přírodní produkty: - čaje, byliny - tinktury - přírodní kosmetika - čistící EKO prostředky - RAW výrobky

Řeznictví s masem z lokálních ekofarem. Prodej, internetový prodej masa. Dodej kvalitního vyzrálého masa do restaurací a obchodů.

Provoz závodního stravování. Rozvoz, dodávky, výroba: -jídla pro firmy.

E-shop - potraviny, kosmetika s konopím, zboží do domácnosti, móda a zboží pro děti

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

Vzorkovna, velkoobchod a e-shop se sportovní a racionální výživou pro fitness, lékárny a pro obchody zdravé výživy. Značky: Isostar, Nutrend, Prom-in, Penco, Extrifit, Medpharma, Gelatina plus. Igloo, Fitness doplňky Powersystem - rukavice, opasky a další produkty. Zásilková služba PPL, Zásilkovna, dvě kamenné provozovny.

Řeznictví-uzenářství PÁLENÍK s.r.o. z Výšovic provozuje restaurace, kde poskytuje menu dle jídelního lístku a denní nabídky. Díky velkému prostoru lze v restauraci pořádat také nejrůznější víkendové akce a oslavy. V rámci cateringových služeb zajišťuje chlazená jídla, jídla z ohřívaného pultu (sekaná, rolády), polévky (zabíjačková, ovarová), ...

Velkoobchod, maloobchod: - maďarské speciality - maďarská paprika MOLNÁR z oblasti SZEGED - výrobky firmy Kalocsai - sypké papriky, paprikové, gulášové, česnekové a gril krémy, křeny a jiné výrobky. - nově maďarské klobásy(sladké, ostré a extra pálivé). - maďarská nakládaná zelenina

Prodej, pronájem, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na venkovní provoz - potravinové automaty - výdejníky vody - suroviny pro nápojové automaty, káva Lavazza, kelímky, míchátko, potravy, čaje.

Prodej, e-shop: - aloe Vera šťávy - bio aloe vera - bio mladý ječmen - goji šťáva.

V e-shopu společnosti Verra Science s.r.o. můžete nakoupit čaje pro těhotné ženy, vitamínové komplexy (doplňky stravy) pro podporu plodnosti a těhotenství. Také můžete využít možnost webináře a jiné zajímavé akce.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - přírodní kosmetika - potravinové doplňky - kozí výrobky - vegetariánské produkty - čaje.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové, dia potraviny - obiloviny, luštěniny, rýže, mouky, slady, pochutiny - produkty pro vegetariány - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozí výrobky - čaje, čajové směsi.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - přírodní kosmetika - potravinové doplňky - kozí výrobky - vegetariánské produkty.

Zabýváme se prodejem lokálních potravin od vybraných regionálních výrobců. Provozujeme eshop a kamennou prodejnu Z Komůrky s výdejnou Zásilkovny a eshopu.

Společnost COLLADO s.r.o. je výrobcem a dodavatelem kolagenu určeného pro další aplikaci a zpracování v potravinářském, farmaceutickém, zdravotnickém a kosmetickém průmyslu. Naše firma vyvinula své vlastní technologické postupy pro výrobu kolagenu typu I. z pěti různých zdrojů – Bovinní – Rybí – Drůbeží – Koňský – Vepřový a ve třech formách – ...

Pekárna - chleby, housky, rohlíky, kaiserky - koblihy, šátečky, báboky, muffiny - zákusky - chlebíčky.

E-shop - zažívání, vitamíny, léčivé houby, zelený ječmen, detoxikace, protein, přírodní tuky, antioxidanty, péče o zuby, včelí produkty. Vinotéka v klášteře. On-line poradenství - jídelníček na míru.